Feestelijke oplevering eerste woningen Vlietpark

20 februari 2023
Afbeelding Feestelijke oplevering eerste woningen Vlietpark

Datum: 20-02-2023

Eerste bewoners nieuwbouwproject Vlietpark in Hoogvliet ontvangen sleutel

De eerste huizen van nieuwbouwproject Vlietpark in Hoogvliet zijn opgeleverd. Om dit te vieren overhandigde wethouder Chantal Zeegers op donderdag 16 februari de sleutel aan de eerste bewoners. Het was een feestelijk moment voor alle betrokken partijen, waaronder ABB Bouwgroep die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling, Waal die de realisatie van het project heeft uitgevoerd en de gemeente. En natuurlijk voor de kopers die nu kunnen beginnen met klussen en inrichten en binnenkort van hun droomwoning kunnen genieten!

Jan Dekker, directeur bij ABB: “Het is altijd weer een bijzonder feestelijk moment wanneer de eerste bewoners de sleutels overhandigd krijgen. Extra leuk dat wethouder Chantal Zeegers de symbolische sleutels wilde overhandigen. Wij wensen de nieuwe bewoners veel geluk toe! Vlietpark is een project waar alle betrokken partijen trots op (mogen) zijn. Dit project is een voorbeeld van een goede en voorspoedige samenwerking tussen ABB, de gemeente en Waal”.

Ook Johan Krijgsman, directeur van Waal is te spreken over het proces: “De bouw is heel voorspoedig verlopen met een fijne samenwerking met ontwikkelaar ABB en de gemeente. Ook het proces met de kopers is goed verlopen! Het is voor ons team een feestje om de woningen keurig en netjes af te leveren. De kwaliteit spat er van af. Dit is direct te zien wanneer je aan komt rijden. Dat was wel anders met het lege veld voordat we begonnen!.”

Vlietpark

Vlietpark is een prachtige woonbuurt geworden, ontworpen door Eentien Architecten. Er zijn 54 eengezinswoningen gerealiseerd, waarvan 48 woningen in het midden prijssegment. Een groene ontmoetingsruimte om te spelen en te verblijven verbindt de hele buurt! De woningen variëren in uitstraling, woonoppervlakte en kaveloppervlakte. In huis is het aangenaam. Zo voldoen de woningen aan de BENG-norm en zijn ze onder andere voorzien van stadsverwarming, drielaags glas en uitstekende isolatie!

Fase 2

ABB Bouwgroep is in samenwerking met de gemeente Rotterdam gestart met de ontwikkeling van Vlietpark fase 2. Vlietpark fase 2 is een nieuwbouwontwikkeling op de voormalige schoollocatie en gymzaal aan de Endenhout 1. De nieuwbouwontwikkeling bestaat uit circa 30 eengezinswoningen in het middeldure en dure koopsegment

Meer over het project    ProjectwebsiteAfbeelding Feestelijke oplevering eerste woningen Vlietpark

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop