Feestelijke momenten in Ackerswoude

17 februari 2020
Afbeelding Feestelijke momenten in Ackerswoude

Datum: 17 februari 2020

Feestelijke momenten in Ackerswoude

Februari is een feestmaand voor project Ackerswoude in Pijnacker. Op 12 februari ging namelijk Landrijk 13 in de verkoop. En twee dagen later, op 14 februari was het wederom feest in Pijnacker, omdat de bouw van Landrijk 12 toen officieel startte.  De sfeervolle woonwijk Ackerswoude, onderverdeeld in woonmilieu Brink en Landrijk, ligt op steenworp afstand van het centrum en is al jaren onverminderd populair bij bewoners en belangstellenden. Het totale project Ackerswoude wordt in verschillende fases gebouwd en bestaat uiteindelijk uit circa 1.000 woningen en 44 ha.

Het overgrote deel is reeds gebouwd, waardoor de sfeervolle wijk niet meer over het hoofd te zien is. De eerste bewoners hebben in november 2015 hun intrek gedaan. Maar er zijn nog steeds nieuwe deelfases die worden verkocht en gebouwd. Geregeld worden er nieuwe woningen ontwikkeld, gebouwd en in de verkoop aangeboden. In Brink nodigt het dorpse karakter uit tot ontspannen gezelligheid en in Landrijk vinden bewoners rust en een groene omgeving om te ontspannen en te genieten.

Hoogwaardig woongebied
Ackerswoude is een gewilde wijk. Wie langs dit stukje nieuw Pijnacker rijdt ziet de laatste jaren continue bouwactiviteiten. Deze activiteiten zijn te wijten aan de grote wens naar woningen in het plangebied. De ligging van de ruim opgezette woonwijk met goede ontsluitingsmogelijkheden naar Rotterdam, Den Haag en Delft speelt hier een belangrijke rol in. Pijnacker biedt bovendien zelf voldoende winkels, horeca en scholen. Bewoners hebben de sfeer van buiten wonen, maar met alle voorzieningen binnen handbereik. Het is daarmee een antwoord op de grote vraag naar woningen in de regio.

De wijk heeft een prettige uitstraling, een authentieke sfeer. Voor de woningen geldt dat kopers volop de mogelijkheid hebben om de woning naar eigen wensen in te richten. De verschillende hofjes van Landrijk hebben alle een sterk eigen karakter, van een statige cottagestijl tot een landelijke chaletstijl. Maar ze hebben één ding met elkaar gemeen, namelijk de hoogwaardige kwaliteit en uitstraling. Bovendien zijn de woningen allen erg ruim en is er nagedacht over een prettige woonomgeving met veel groen in de wijk.

Feestelijke momenten Landrijk 12 en 13
Op vrijdag 14 februari, de dag van de liefde, is de bouw gestart van deelfase Landrijk 12. Een dag vol feest en liefde. De bewoners kregen niet alleen het startsein voor de bouw van hun woning, maar kregen ook een roos uitgereikt. Een eerbetoon aan de dag van de liefde. En liefde was er volop aanwezig. Het was een gezellig samenzijn van nieuwe buren en project betrokkenen. De handeling werd onder grote belangstelling verricht, waarna vervolgens werd geproost op een voorspoedige bouw. De eerste woningen van Landrijk 12 worden naar verwachting eind eerste kwartaal 2021 opgeleverd.

Op woensdag 12 februari is deelfase 13 in verkoop gegaan. De opkomst was weer groot tijdens de start verkoop. De start verkoop van Landrijk 14 volgt ook nog dit jaar. De ontwikkeling van Ackerswoude staat nog lang niet stil.

Meer over deze fases op: Landrijk-Pijnacker.nl

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.ackerswoude.nl of via onderstaande link.

Meer over Ackerswoude

Afbeelding Feestelijke momenten in Ackerswoude

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop