Feest fase 2 Amstelwijck Park

7 november 2022
Afbeelding Feest fase 2 Amstelwijck Park

Datum: 07-11-2022

Feest op de bouwplaats van nieuwbouwproject Amstelwijck Park in Dordrecht!

Donderdag 3 november was het feest op de bouwplaats. Kopers, afgevaardigden van de gemeente Dordrecht, het ontwikkel- en bouwteam van ABB Bouwgroep en andere betrokkenen vierden de start bouw van fase 2. Aan wethouder Maarten Burggraaf de eer om één van de palen te slaan. Na het officiële moment was er gelegenheid om met elkaar te proosten en elkaar beter te leren kennen.

Fase 2 Amstelwijck Park
Een groot deel van de woningen van fase 1 zijn inmiddels opgeleverd en daarom is er een start gemaakt met de bouw van fase 2. Amstelwijk Park bestaat in totaal uit 190 luxe woningen. In fase 2 worden er 54 woningen gebouwd. Deze fase bestaat uit landhuizen (vrijstaande villa’s), twee-onder-een-kapwoningen en eengezinswoningen. De eengezinswoningen komen grotendeels aan de Laan van Londen en de landhuizen en twee-onder-een-kapwoningen komen in het (bestaande) groen aan de Oostkil.

Bewoners gezocht
Amstelwijck Park zoekt nieuwe bewoners. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning met de zekerheid dat deze ook daadwerkelijk gebouwd wordt? Kies dan voor Amstelwijck Park! In fase 2 hebben wij nog enkele woningen beschikbaar.

De verkoop van fase 3 is inmiddels ook gestart. Heeft u interesse? Bekijk het actuele aanbod op: amstelwijckpark.nl/aanbod.

Waarom kopers kiezen voor Amstelwijck Park:

    • De aantrekkelijke en rijke architectuur. Geen woning is hetzelfde.
    • De mogelijkheden om een droomwoning te realiseren door de vele ruwbouwopties.
    • Duurzaamheid: alle woningen hebben een energielabel A+++. Ze zijn energieneutraal of zelfs energieleverend.
    • De grootte van de woningen en de vele slaapkamers.
    • De inrichting van de groene woonwijk en de ligging.

Alle kopers zijn het erover eens: “Amstelwijck Park is een hele goede keuze!”

Natuurlijk Amstelwijck Park
Het groen verwelkomt je met open armen in Amstelwijck Park. De parkjes met wandelpaden en natuurlijke speelvoorzieningen nodigen uit om hier te verblijven en geven een permanent vakantiegevoel! Er worden diverse type huizen gerealiseerd waaronder landhuizen, twee-onder-een-kapwoningen, eengezinswoningen en appartementen. In huis wordt het heerlijk vertoeven. De huizen zijn ruim opgezet en zeer energiezuinig. Alle woningen krijgen een A+++ label en zijn energieneutraal of zelfs energieleverend. In deze groene woonwijk kunnen kinderen vrij buitenspelen en ontstaat er een mooie wandelroute door de wijk.

Interesse? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!
Heeft u interesse in één van de woningen of heeft u nog vragen? Bekijk dan het aanbod op de website (amstelwijckpark.nl/aanbod) en/of neem contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Ursula van den Heuvel namens OZP Makelaars (078-6351753).

Projectwebsite  Details projectAfbeelding Feest fase 2 Amstelwijck Park

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop