Fase 7 Nieuw Koningsduin uitverkocht!

7 maart 2022
Afbeelding Fase 7 Nieuw Koningsduin uitverkocht!

Datum: 07-03-2022

Woonfase 7 Nieuw Koningsduin in Bakkum uitverkocht!

De zevende, en tevens laatste, fase van Nieuw Koningsduin in Bakkum is volledig uitverkocht. Het totale project van ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep, op het prachtige Landgoed Duin en Bosch, bestaat uit ruim 220 woningen met daarnaast meerdere zorgklinieken. Bij de start verkoop van fase zeven, eind oktober, was de belangstelling direct erg groot. Vele geïnteresseerden haalden de verkoopbrochure en bekeken de maquette tijdens de start verkoopavond.

Nieuw Koningsduin
Nieuw Koningsduin is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek, gelegen aan beschermd natuurgebied het Noordhollands Duinreservaat. De locatie kent een unieke en groene ligging tussen duinen en bos. In de omgeving van Nieuw Koningsduin is het hele jaar door van alles te beleven. Steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn binnen enkele (auto)minuten te bereiken. Iedere fase kenmerkt zich door een intiem karakter, een parkachtige en ruime setting, doordat iedere fase is afgebakend door een groene bosrand. Het is gezellig en fijn wonen op een fantastische locatie. Alle fases kenmerken zich door een uiteenlopend aanbod aan woningtypen.

De 17 woningen in de laatste fase, ontworpen door Zeinstra Veerbeek Architecten, krijgen een uitstraling die past bij het unieke karakter van Landgoed Duin en Bosch. De chaletstijl sluit uitstekend aan bij de rest van de bebouwing en de stijl van het oorspronkelijke landgoed. De architectuurstijl bevat elementen die verwijzen naar de traditionele chalets uit de Alpen.

In de laatste fase worden drie royale vrijstaande villa’s, acht twee-onder-een-kapwoningen en zes drie-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Doordat de woningen worden uitgerust met zonnepanelen, een warmtepomp met vloerverwarming, uitstekende isolatie en warmteterugwinning, zijn ze klaar voor de toekomst!

Planning
De bouwvoorbereidingen zijn al gestart. ABB Bouwgroep heeft bouwbedrijf Henselmans Bouw B.V. uit Noord-Scharwoude geselecteerd voor de realisatie van het project. Naar verwachting starten zij al in het voorjaar van 2022 met de bouw.

Meer weten over Nieuw Koningsduin?

Projectinformatie  Projectwebsite

Afbeelding Fase 7 Nieuw Koningsduin uitverkocht!

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop