Eerste sleutels Amstelwijck Park

11 oktober 2022
Afbeelding Eerste sleutels Amstelwijck Park

Datum: 11-10-2022

Kopers Amstelwijck Park ontvangen sleutels van hun nieuwe woning!

Na een korte bouwtijd van maar acht maanden hebben de eerste kopers van nieuwbouwproject Amstelwijck Park in Dordrecht, afgelopen zaterdag de sleutel gekregen. Zij kregen hun sleutels uit handen van trotse wethouders Maarten Burggraaf en Tanja de Jonge, die graag bij dit bijzondere moment aanwezig wilden zijn. Doordat de eerste huizen nu zijn opgeleverd gaat de nieuwe, bijzonder groene en duurzame wijk Amstelwijck Park namelijk pas écht leven. Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van dit klimaat-adaptieve en natuurinclusieve nieuwbouwproject. De kopers kunnen nu beginnen met klussen en inrichten, waarna ze van hun droomwoning kunnen genieten.

Jan Dekker, directeur bij ABB Bouwgroep: “Fijn dat de wethouders de symbolische sleutels wilden overhandigen aan de blije, nieuwe Dordtenaren die gaan wonen in deze bijzonder mooie buurt. Amstelwijck Park is een groene parel, een wijk waar je graag bent!”

Kies voor Amstelwijck Park
Inmiddels zijn 105 woningen in Amstelwijck Park verkocht. De voornaamste redenen voor kopers om een woning in Amstelwijck Park te kopen zijn de rijke architectuur, de grootte van de woningen, de inrichting van de groene woonwijk en de ligging. Daarnaast zijn de woningen energieneutraal of zelfs energieleverend en dat wordt in deze tijd ook als een groot pluspunt gezien. Alle kopers zijn het erover eens: “Amstelwijck Park is een hele goede keuze!”

Natuurlijk Amstelwijck Park
Het groen verwelkomt je met open armen in Amstelwijck Park: De parkjes met wandelpaden en natuurlijke speelvoorzieningen nodigen uit om hier te verblijven en geven een permanent vakantiegevoel! Er worden diverse type huizen gerealiseerd waaronder landhuizen, twee-onder-een-kapwoningen, eengezinswoningen en appartementen. In huis wordt het heerlijk vertoeven. De huizen zijn ruim opgezet en zeer energiezuinig. Alle woningen krijgen een A+++ label en zijn energieneutraal of zelfs energieleverend. In deze groene woonwijk kunnen kinderen vrij buitenspelen en ontstaat er een mooie wandelroute door de wijk.

Interesse? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.
Heeft u interesse in één van de woningen of heeft u nog vragen? Bekijk dan het aanbod op de website (amstelwijckpark.nl) en/of neem contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Ursula van den Heuvel namens OZP Makelaars (078-6351753).

Projectwebsite  Details projectAfbeelding Eerste sleutels Amstelwijck Park

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven