Eerste paal Ponte Rialto

21 januari 2021
Afbeelding Eerste paal Ponte Rialto

Datum: 21-01-2021

Eerste Paal Ponte Rialto

De interesse in Ponte Rialto is zo groot dat al binnen enkele maanden na de start verkoop nu de realisatiefase al kan beginnen. Een illustratie dat Purmerend niet alleen in trek is als woongemeente, maar ook het fraaie ontwerp van gebouw en woningen goed in de smaak is gevallen. Op 10 december “sloeg” wethouder Thijs Kroese van Purmerend de feestelijke paal voor het gebouw. Ponte Rialto is een ontwikkeling van ontwikkelcombinatie ABB Bouwgroep met Snippe Projecten en telt in totaal 61 appartementen en 60 parkeerplaatsen.

Op 2 oktober startte de verkoop van de appartementen met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Al vooraf was de belangstelling groot en dat steeg nog toen de verkoop startte. Binnen enkele weken waren alle appartementen verkocht. Vooral aan Purmerenders, maar ook aan mensen uit de regio, waaronder Amsterdam. Kopers zijn zeer enthousiast over de ligging, de architectuur en de hoogwaardige afwerking van de keuken en het sanitair.

Handeling op film
Als gevolg van de coronamaatregelen kon er maar een klein gezelschap deelnemen aan het slaan van de eerste paal. De festiviteit is echter gefilmd. De film is via onderstaande link te bekijken.

Film eerste paal Ponte Rialto  Meer over Ponte Rialto

Afbeelding Eerste paal Ponte Rialto

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop