Eerste oplevering Landrijk 11

20 mei 2020
Afbeelding Eerste oplevering Landrijk 11

Datum: 20-05-2020

Eerste bewoners Landrijk 11 ontvangen sleutel

De eerste woning van nieuwbouwproject Landrijk 11 te Pijnacker is vandaag opgeleverd. Woensdag 20 mei, kregen de heer en mevrouw Joeloemsing als eerste kopers, de sleutel overhandigd. Nog geen 8 maanden nadat gestart is met de heiwerkzaamheden zijn de eerste woningen gereed. Het project is zeer populair want alle woningen zijn verkocht!

Speciaal voor dit heugelijke moment overhandigde Kees van der Stam, uitvoerder bij ABB, op gepaste afstand de sleutel aan de bewoners. Nu de kopers de sleutel hebben ontvangen maken de werknemers van ABB plaats voor vrienden en familie. Zij kunnen de komende weken aan de slag met het inrichten van de nieuwe woning.

De grote belangstelling en het enthousiasme voor deze woningen is eenvoudig te verklaren: de ligging is uniek, de locatie is omringd door groen en ligt op steenworp afstand van het centrum. Je bent eveneens binnen no-time in bijvoorbeeld het bruisende Rotterdam of Den Haag. De bijzondere omgeving biedt talloze recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, hardlopen of lekker wandelen. Daarnaast zijn de woningen stijlvol, zijn ze van alle gemakken voorzien en bieden ze veel ruimte. Wonen in Ackerswoude betekent ruim, comfortabel en eigentijds wonen.

Vervolgfases
Ackerswoude ontwikkelt zich de komende jaren verder. Onlangs is Landrijk fase 10 in verkoop gegaan, in deze fase zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Medio juni start de verkoop van Landrijk 14 (cottage stijl) en Landrijk 15 (chalet stijl) aan de zuidrand van Ackerswoude.

Meer over Ackerswoude Afbeelding Eerste oplevering Landrijk 11

Meer nieuws

Nieuws
8 februari 2024

ABB is Beste Bouwer 2023!

Nieuws
24 januari 2024

Bouw nieuwe fase Amstelwijck Park van start

Nieuws
21 december 2023

Feestelijke afsluiting van 2023