Eerste ondertekening Stella Nova fase 2

9 juni 2022
Afbeelding Eerste ondertekening Stella Nova fase 2

Datum: 09-06-2022

Fase 2 van nieuwbouwproject Stella Nova in Spijkenisse verwelkomt eerste kopers

Vorige week is de eerste koop-/aannemingsovereenkomst voor de tweede fase van Stella Nova in Spijkenisse ondertekend. Deze tweede fase bestaat uit starterswoningen, royale rijwoningen en twee- en drie-onder-een-kapwoningen aan het water. Daarnaast worden er huurwoningen gebouwd. De belangstelling voor de tweede fase van Stella Nova is groot, inmiddels staan alle bouwnummers onder optie en zijn er al veel tekenafspraken gemaakt. Geïnteresseerden voor fase 2B kunnen zich nog steeds aanmelden als reservekandidaat!

Stella Nova
Nieuwbouwproject Stella Nova maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Sterrenkwartier Hoog in Spijkenisse. Hier is het heerlijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Fase 2 bestaat in totaal uit 78 woningen: 33 koopwoningen en 45 huurwoningen. De woningen hebben dezelfde stijl als fase 1. Deze fase is al opgeleverd en dus te bekijken. De huurwoningen worden op een later moment aangeboden door Maasdelta Groep via Woonnet Rijnmond. De 33 koopwoningen bestaan uit verschillende woningtypen, te weten: 8 starterswoningen, 12 royale rijwoningen, 9 drie-onder-een-kapwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. De twee- en drie-onder-een-kapwoningen zijn gelegen aan het water en beschikken over een waterterras. De woningen zijn naar eigen voorkeur verder uit te breiden door middel van de vele ruwbouwopties.

Belangstelling
De belangstelling voor de tweede fase van Stella Nova is groot. Op 21 april startte de verkoop van fase 2A, met 8 starterswoningen. Op 11 mei startte de verkoop van fase 2B met de royale rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kapwoningen. Inmiddels staan alle woningen onder optie, ook zijn er al veel tekenafspraken gemaakt.

Heeft u interesse in één van de woningen? U kunt zich nog steeds aanmelden als reservekandidaat voor de woningen in fase 2B.

Meer weten?
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Q Makelaars (+31 85 040 62 00) of Kompas Makelaars (+31 181 611 000) of stuur een e-mail naar stellanova2@abbbouwgroep.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via de website stellanova-spijkenisse.nl.

Projectwebsite   Meer over Stella NovaAfbeelding Eerste ondertekening Stella Nova fase 2

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop