Eerste ondertekening Landrijk 17

12 april 2021
Afbeelding Eerste ondertekening Landrijk 17

Datum: 12-04-2021

Eerste ondertekening Landrijk 17

Donderdag 1 april is de eerste koop-/aannemingsovereenkomst voor Landrijk 17 (Chalet Stijl) in het nieuwe woongebied Ackerswoude te Pijnacker ondertekend. De komende weken worden meerdere handtekeningen gezet. Het plan bestaat uit verschillende typen eengezinswoningen. De verkoop van het nieuwbouwplan Landrijk 17 kent een voorspoedige start, alle bouwnummers staan onder optie en er zijn al vele tekenafspraken gemaakt. De eerste overeenkomst van Landrijk 17 is getekend door de heer P. Schalker en mevrouw B. Schalker-den Hollander.

Landrijk 17
De kopers van een woning in Ackerswoude komen te wonen in een zeer inspirerende omgeving. Pijnacker is een aantrekkelijke woonplaats, met een prachtig natuurgebied. De woningen van Ackerswoude zelf zijn ook omgeven met veel groen. Een prachtige natuur, talloze recreatiemogelijkheden, een karakteristieke architectuur en bovendien veel voorzieningen in de buurt; bijzondere elementen die samenkomen in dit project.

Landrijk 17 (chalet stijl) biedt verschillende woningtypen van herenhuizen en twee-onder-een kap woningen. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats op eigen terrein of op het mandelig binnenterrein.

De compleetheid van de woningen maakt ze kwalitatief en prijstechnisch zeer interessant. Omdat smaken en levensstijlen verschillen, zijn de woningen echter ook flexibel in te delen en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Denk aan een uitbouw, dakkapel, etc. Bewoners zullen zich snel thuis voelen in de ruime woningen, op een unieke locatie. De woningen voldoen bovendien aan de meest recente eisen op het gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Dit zorgt er niet alleen voor dat kopers een steentje bijdragen aan het milieu, het levert hen ook aan het einde van de maand een lagere energierekening op!

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op deze website of kan opgevraagd worden bij Ruseler Makelaars te Pijnacker via 015 – 369 81 24 of WVK Makelaars te Nootdorp via 015 – 310 99 48.

Ackerswoude  Landrijk 17

Afbeelding Eerste ondertekening Landrijk 17

Meer nieuws

Nieuws
8 februari 2024

ABB is Beste Bouwer 2023!

Nieuws
24 januari 2024

Bouw nieuwe fase Amstelwijck Park van start

Nieuws
21 december 2023

Feestelijke afsluiting van 2023