Eerste kopers Amstelwijck Park

7 juli 2021
Afbeelding Eerste kopers Amstelwijck Park

Datum: 07-07-2021

Amstelwijck Park verwelkomt eerste kopers

Wonen in het groen met een permanent vakantiegevoel? In Amstelwijck Park kan dat! De belangstelling voor de eerste fase is groot en inmiddels zijn veel woningen verkocht of onder optie. Na de zomervakantie gaat de vervolgfase in de verkoop. In totaal komen in de mooie, nieuwe woonwijk in Dordrecht 190 duurzame woningen. Mensen die in een van de schitterende, ruime woningen in het groen willen wonen doen er verstandig aan de website en socials in de gaten te houden.

De woningen worden verkocht door ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep en door OZP Makelaars. ABB zorgt ook voor de ontwikkeling en realisatie.

Gepersonaliseerde woning in natuurrijke omgeving
De kopers kiezen voor dit prachtige project vanwege de natuurrijke uitstraling van de wijk en de centrale ligging. De woningen zijn ook erg in trek vanwege de ruime tuinen en de duurzaamheid. Door middel van de vele ruwbouwopties kan de koper bovendien de woning naar wens aanpassen, waardoor elke woning uniek is.

Nog appartementen beschikbaar
Op zoek naar een appartement? Ook hiervoor is de belangstelling groot, maar geïnteresseerden maken nog kans! Een groot deel van de appartementen is onder optie, toch zijn er nog enkele beschikbaar. Interesse? Neem snel contact op met het verkoopteam.

Wonen in een park
ABB Bouwgroep zorgt ervoor dat jij hier kunt wonen in een parkachtige omgeving. Hoe? Door toepassing van veel groen! Er worden circa 250 bomen extra geplant die voor verkoeling zorgen tijdens de hitte van de zomer. Daarnaast wordt een deel van de gezonde bomen die op het terrein staan verplaatst en worden niet meer levensvatbare bomen hergebruikt tot materialen voor het project. De wijk krijgt een prachtig groen uiterlijk. Het vele groen zorgt voor biodiversiteit en klimaatadaptiviteit. Het wordt niet alleen een aantrekkelijke wijk voor mensen om te wonen, maar ook dieren, waaronder vogels en insecten kunnen hier goed leven.

Kinderen kunnen vrijspelen
Kinderen kunnen hier heerlijk rennen en ravotten. Wonen in een grote stad én kinderen die vrij buiten kunnen spelen: een unieke combinatie.

De groene en autovrije parkzone wordt een doorlopend en avontuurlijk speelgebied. Een aantal plekken wordt ingericht met houten speeltoestellen of andere natuurlijke speelmogelijkheden. Kinderen kunnen onder andere klimmen en klauteren over natuurlijke evenwichtsbalken of verstoppertje spelen achter de vele bomen en struiken. Heerlijk toch!

Interesse?
Heb je interesse in deze nieuwe woonwijk of wellicht nog vragen? Bekijk dan het aanbod op de website (amstelwijckpark.nl) en/of neem contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Johan Oosterlee namens OZP Makelaars (078-6351753).

Meer over Amstelwijck Park  Projectwebsite Amstelwijck ParkAfbeelding Eerste kopers Amstelwijck Park

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop