Eerste bewoner appartementencomplex Amstelwijck Park ontvangt sleutels

20 april 2023
Afbeelding Eerste bewoner appartementencomplex Amstelwijck Park ontvangt sleutels

Datum: 17-04-2023

Appartementencomplex Amstelwijck Park verwelkomt eerste bewoner

Amstelwijck Park groeit! Wederom mogen we weer nieuwe bewoners verwelkomen in hun nieuwe huis. Dit keer zijn de sleutels overgedragen aan de eerste bewoner van het appartementencomplex. Hiermee wordt de bijzonder groene en duurzame nieuwbouwwijk Amstelwijck Park steeds levendiger. Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van dit klimaatadaptieve en natuurinclusieve project.

Mark van der Leij, uitvoerder bij ABB, overhandigde de symbolische sleutel aan de bewoner. De koper kan nu met vrienden en familie aan de slag met het inrichten van het nieuwe appartement.

Veel belangstelling voor Amstelwijck Park

Inmiddels zijn meerdere huizen in Amstelwijck Park verkocht. De voornaamste redenen voor kopers om een huis in Amstelwijck Park te kopen zijn de rijke architectuur, de grootte van de woningen, de inrichting van de groene woonwijk en de ligging. Daarnaast zijn de huizen energieneutraal of zelfs energieleverend en dat wordt in deze tijd ook als een groot pluspunt gezien. Alle kopers zijn het erover eens: “Amstelwijck Park is een heel goede keuze!”

Diverse huizen nog dit jaar opgeleverd

In Amstelwijck Park worden diverse type huizen gerealiseerd in verschillende fases, waaronder landhuizen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en eengezinshuizen. Een aantal huizen wordt dit jaar nog opgeleverd en onlangs zijn de eengezinshuizen in verkoop gegaan. Alle woningen zijn ruim opgezet en zeer energiezuinig. De huizen krijgen een A+++ label en zijn energieneutraal of zelfs energieleverend. In deze groene woonwijk kunnen kinderen vrij buitenspelen en wordt er een mooie wandelroute door de wijk gecreëerd.

Interesse? Er zijn nog verschillende huizen beschikbaar!

Heeft u interesse in één van de huizen of heeft u nog vragen? Bekijk dan het aanbod op de website (amstelwijckpark.nl) en/of neem contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Ursula van den Heuvel namens OZP Makelaars (078-6351753).

Meer over het project    Projectwebsite



Afbeelding Eerste bewoner appartementencomplex Amstelwijck Park ontvangt sleutels

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven