De verkoop van nieuwbouwwijk De Houve in Maasland is gestart

26 mei 2023
Afbeelding De verkoop van nieuwbouwwijk De Houve in Maasland is gestart

Datum: 12-04-2023

Wonen in het hart van Maasland

Op woensdagavond 24 mei is de verkoop van het nieuwbouwproject De Houve, in het hart van Maasland, officieel van start gegaan!  In De Houve realiseert ABB Bouwgroep een prachtige nieuwbouwwijk met eengezinshuizen en levensloopbestendige huizen.

De Houve
De Houve is gelegen in het centrum van het gewilde Maasland. Maasland is een dorp met een hoog voorzieningenniveau. Alle voorzieningen zijn hier op steenworp afstand! Daarnaast is het dé ultieme plek om te genieten van het vele groen dat de omgeving te bieden heeft.

 De Houve bestaat uit achttien huizen. Hiervan zijn twaalf huizen in de verkoop, waarvan zeven eengezinshuizen (Merel) en vijf levensloopbestendige huizen (Spreeuw). De zes sociale huurwoningen worden op een later moment in de verhuur gebracht. 

Woningtype Merel
Met woningoppervlaktes variërend van circa 145 tot 162 m² bieden de eengezinshuizen ruimte voor het hele gezin. De huizen hebben een grote woonkamer mét open keuken, drie slaapkamers, moderne badkamer, vrij indeelbare zolderverdieping en een tuin. De kavels variëren van 125 tot 219 m². De vele ruwbouwopties bieden de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te creëren! 

Woningtype Spreeuw
Rust, ruimte en alle voorzieningen om de hoek; Maasland heeft het allemaal. De levensloopbestendige huizen van type Spreeuw bieden comfort in alle levensfasen. Woningtype Spreeuw heeft een woonoppervlakte van circa 132 m², een woonkamer mét open keuken, slaapkamer én badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een technische ruimte. Hier is optioneel ook een extra badkamer te realiseren.

Alle mogelijkheden zijn te zien door op de website een eigen droomhuis samen te stellen. 

Duurzaam
Met De Houve kies je voor een duurzaam huis en een duurzame leefomgeving. De huizen in De Houve krijgen energielabel A+++, daarmee ben je klaar voor de toekomst! Zo zijn de huizen voorzien van onder andere vloerverwarming (én optioneel vloerkoeling), lucht-waterwarmtepomp, drielaags glas en zonnepanelen. De bergingen en platte daken zijn voorzien van mossedumdaken. Mossedum bevordert de leefomgeving voor insecten en vogels en absorbeert daarnaast zonlicht, waardoor het een stuk koeler is in uw huis. 

Inschrijven
Op woensdag 24 mei is ABB gestart met de verkoop van De Houve. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Ook interesse in (één van) de prachtige huizen? Schrijf dan voor maandag 5 juni 12:00 uur in.

Meer over het project    Projectwebsite


  • Warning: Undefined array key “label” in /Users/wilmer/Documents/Hosts/abb-dump/wp-content/themes/abb/template-parts/visual-composer/vc-project.php on line 15

    Warning: Undefined array key “value” in /Users/wilmer/Documents/Hosts/abb-dump/wp-content/themes/abb/template-parts/visual-composer/vc-project.php on line 18Afbeelding De verkoop van nieuwbouwwijk De Houve in Maasland is gestart

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven