De Noordoevers stap verder!

18 november 2022
Afbeelding De Noordoevers stap verder!

Datum: 18-11-2022

Nieuwbouwproject De Noordoevers weer een stap verder!

Nieuwbouwproject de Noordoevers is weer een stap verder. Samen met gemeente Hendrik-Ido-Ambacht ontwikkelt ABB Bouwgroep het voormalig bedrijvengebied aan de Veersedijk 223, waar onder meer scheepssloperij Stolk en ARBEZ en Van Vliet gevestigd waren. Deze nieuwbouwontwikkeling heeft de naam de Noordoevers fase 1. Op woensdagavond 30 november aanstaande vindt er een inloopbijeenkomst plaats waarin de omwoners en direct betrokken bedrijven geïnformeerd worden over de plannen.

Nieuwbouwproject De Noordoevers fase 1
De Noordoevers fase 1 is een ontwikkeling van circa 176 woningen, uitgevoerd in verschillende woningtypen: vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, waterwoningen, herenhuizen en verschillende appartementen. De luxe woningen vallen in het hoge segment. Naast woningen is er ruimte voor een kantoor of bedrijf aan huis, wordt er een invulling gegeven aan de veerpont naar de Sophiapolder en de hulpdiensten en is er ruimte voor horeca in het plangebied. Industrieel erfgoed zoals het kraanspoor, de scheepshelling en de insteekhaven blijven behouden of worden op een nieuwe manier zichtbaar gemaakt. De woningbouw sluit goed aan bij de grote vraag naar woningen in de gemeente en regio.

Inloopbijeenkomst woensdag 30 november aanstaande
ABB organiseert speciaal voor de omwonenden, naastgelegen bedrijven en eventuele geïnteresseerden een inloopbijeenkomst. Zij worden op deze bijeenkomst geïnformeerd over de plannen en de vervolgstappen. Ook de gemeente is aanwezig.

Op een later moment komt de informatie online en hebben omwoners, geïnteresseerden en andere betrokkenen de mogelijkheid om hun (woon)wensen door te geven. Ook andere geïnteresseerden krijgen dan inzicht in de plannen.

Wilt u op de hoogte blijven?
Wilt u meer weten over dit nieuwbouwproject en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Bekijk dan de website (www.denoordoevers.nl) en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Wij houden u dan automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen. Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact op met ABB via +31 184 495 495 of via denoordoevers@abbbouwgroep.nl.

Meer over De Noordoevers    ProjectwebsiteAfbeelding De Noordoevers stap verder!

Meer nieuws

Nieuws
8 februari 2024

ABB is Beste Bouwer 2023!

Nieuws
24 januari 2024

Bouw nieuwe fase Amstelwijck Park van start

Nieuws
21 december 2023

Feestelijke afsluiting van 2023