Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

28 mei 2024
Afbeelding Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Overweeg je een carrière in de bouw, ben je geïnteresseerd in een van onze projecten of wil je de bouwplaats gewoon eens vanaf de andere kant van de hekken bekijken? Zaterdag 8 juni kan het! Tijdens de Dag van de Bouw openen wij twee van onze bouwplaatsen: Amstelwijck Park in Dordrecht en Land van ’t Hoff in Zwijndrecht. Neem een kijkje in deze mooie wijken in ontwikkeling en laat je inspireren door de (nieuw)bouw!

De Dag van de Bouw is aan de ene kant in het leven geroepen om jongeren te enthousiasmeren voor deze mooie branche. Aan de andere kant is het voor iedereen een unieke kans om diverse nieuwbouwwijken al tijdens het bouwproces te bewonderen. Daarom stelt ABB twee van haar bouwplaatsen open. Onze bouwmensen vertellen graag over het mooie vak en de verkoopmanagers weten alle details over de projecten en beschikbare huizen. Kom je ook langs?

 

Amstelwijck Park | Laan van Londen 1800, Dordrecht

Amstelwijck Park aan de Laan van Londen 1800 in Dordrecht is open van 10.00 tot 12.00 uur. We zetten de koffie klaar en nemen je graag mee door de wijk waarin diverse bouwfases te zien zijn. Proef de sfeer van deze bijzonder groene wijk in wording!

Kom je uit de buurt? Pak dan lekker de fiets! Dit is wel zo gezond en goed voor het milieu, wat helemaal in lijn is met deze groene woonwijk. Natuurlijk is er ook voldoende parkeergelegenheid. Vanwege de veiligheid is het dragen van stevige schoenen verplicht.

 

Land van ’t Hoff | Zwijndrecht

Benieuwd naar de status van de bouw van deze unieke hof? Toekomstige bewoners en belangstellenden zijn tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom op de bouwplaats aan de Lindtsebenedendijk 151 om de bouw eens van dichtbij te bekijken. Trek wel stevige (dichte) schoenen aan!

 

We ontmoeten je graag zaterdag 8 juni!

Afbeelding Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Meer nieuws

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Op weg naar een duurzame toekomst met de ABBuzz