Comfortabele appartementen in Dordrecht

11 oktober 2021
Afbeelding Comfortabele appartementen in Dordrecht

Datum: 11-10-2021

Verzilver uw overwaarde en koop een comfortabel appartement in Dordrecht

Dat de woningmarkt in de lift zit, dat wist u natuurlijk al. Denkt u erover om kleiner te gaan wonen? Zoekt u een comfortabel appartement waarmee u klaar bent voor de toekomst? Kijk dan eens naar de appartementen van Amstelwijck Park, gelegen op een centrale, groene locatie in Dordrecht. Makelaars Johan Oosterlee en Gerbert Schreurs vertellen u waarom het nu hét moment is om over te stappen!

Beperkt aanbod (nieuwbouw)appartementen nu en in de toekomst
Johan: “We zien veel kandidaten die twijfelen of dit het juiste moment is om over te stappen naar een appartement. Dit snappen we, want het is een spannende stap om te verhuizen. Maar met het huidige aanbod aan appartementen, de stijgende huizenprijzen en het toekomstige tekort aan kwalitatief goede appartementen adviseren wij om nu over te stappen. Daarbij komt dat de rente momenteel nog steeds zeer laag is en u de overwaarde uit uw huidige woning kunt investeren in een nieuw comfortabel appartement. Dat is dus dubbel voordeel: én een lage rente én de mogelijkheid om een duurdere woning te kopen, maar dan zonder de extra lasten. Dat is aantrekkelijk! Wij komen graag bij u langs om u hier meer over te vertellen.”

Comfortabel appartement
“Ik hoor van veel kopers die inmiddels de stap naar een appartement hebben gemaakt dat ze het eerder hadden moeten doen”, zo vertelt Gerbert. “Geen onderhoud aan de tuin en woning wordt gezien als groot voordeel. Daarbij komt de luxe van een energieneutraal appartement met overal vloerverwarming en goede isolatie. Maar de reden die ik het meeste hoor; is het comfortabele van een gelijkvloers huis dat bereikbaar is met een lift. Hier kunt u oud worden.”

Groene woonwijk waar uw (klein)kinderen ook kunnen wonen
Johan: “In Amstelwijck Park verwelkomt het groen je met open armen. Kom gerust langs in het informatiecentrum dan kunt u zelf het groen ervaren. Het plan bestaat in totaal uit 190 woningen. Uw (klein)kinderen kunnen hier dus ook wonen! En komen ze bij u op bezoek? Dan kunt u met hen buiten zitten op uw eigen balkon op het zuiden of in de gezamenlijke tuin op het zuiden. Bovendien biedt de groene woonwijk veel mogelijkheden om lekker te spelen en fijn te wandelen in het groen. Wist u trouwens dat belangrijke voorzieningen zoals een supermarkt, openbaar vervoer, etc. om de hoek (op loopafstand) zijn?”

Zaterdag 23 oktober tussen 11.00 tot 13.00 uur open dag
Bent u enthousiast geworden? Op zaterdag 23 oktober wordt er tussen 11.00-13.00 uur een open dag georganiseerd in het informatiecentrum van Amstelwijck Park (Laan van Londen 1800 Dordrecht). Het verkoopteam is dan aanwezig om u meer te vertellen over de appartementen en u kunt de nieuwe maquette bewonderen. Daarnaast ervaart u op de locatie gelijk het Amstelwijck gevoel.

Interesse?
Heeft u interesse of wellicht nog vragen? Bekijk dan het aanbod op de website (amstelwijckpark.nl) en/of neem contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Johan Oosterlee namens OZP Makelaars (078-6351753).

Projectwebsite   Overige informatie Afbeelding Comfortabele appartementen in Dordrecht

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop