Bouw nieuwe fase Amstelwijck Park van start

24 januari 2024
Afbeelding Bouw nieuwe fase Amstelwijck Park van start

Dinsdag 23 januari was het feest op de bouwplaats van Amstelwijck Park in Dordrecht. Kopers, afgevaardigden van de gemeente Dordrecht, ons ontwikkel- en bouwteam en andere betrokkenen vierden de start bouw van fase 4c1. Aan wethouder Maarten Burggraaf de eer om de symbolische eerste paal te slaan. Na het officiële moment was er gelegenheid om met elkaar te proosten op deze mooie stap in dit duurzame project en elkaar beter te leren kennen.

De nieuwe woonwijk in Dordrecht krijgt steeds meer vorm en kleur. Meer dan de helft van de in totaal 190 luxe huizen in Amstelwijck Park is inmiddels opgeleverd en een groot deel daarvan ook bewoond. Er komt steeds meer leven in de nieuwbouwwijk waar het straks parkachtig wonen is. Hoog tijd om aan ons aanbod een nieuwe fase toe te voegen. Fase 4c1 bestaat uit 12 eengezinswoningen, waarin alle ruimte is voor alle gezinsleden. Met het slaan van de eerste paal binnen deze fase, zijn de kopers weer een stap dichterbij hun droomhuis.

 

Waarom kiezen voor Amstelwijck Park?

Zie jij jezelf ook al proosten op de bouw van je droomhuis? In de volgende fase, 4c2,  hebben wij nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod op: amstelwijckpark.nl/aanbod.

5 redenen waarom kopers voor Amstelwijck Park kiezen:

  • Hoog bovenaan staat de uitstraling van de huizen, want zeg nou zelf, het oog wil toch ook wat! De lichte gevels en houten elementen maken de huizen chique en uniek
  • De woningen zijn heel ruim en ook nog eens verder uit te breiden
  • Door de vele ruwbouwopties kan iedereen zijn eigen droomhuis realiseren
  • Ook duurzaamheid is een belangrijk topic: alle woningen hebben een energielabel A+++. Ze zijn energieneutraal of zelfs energieleverend.
  • De inrichting en de centrale ligging ten opzichte van uitvalswegen en voorzieningen maken de groene woonwijk erg geliefd

Interesse?

Heeft dit bovenstaande je enthousiast gemaakt? Neem dan contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB (06-20211361) of Ursula van den Heuvel namens OZP Makelaars (078-6351753). Of kijk op www.amstelwijckpark.nl voor meer informatie.

 

Afbeelding Bouw nieuwe fase Amstelwijck Park van start

Meer nieuws

Nieuws
8 februari 2024

ABB is Beste Bouwer 2023!

Nieuws
21 december 2023

Feestelijke afsluiting van 2023

Nieuws
12 december 2023

Start bouw Het Kwadraat; mijlpaal in ontwikkeling van BCW