Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

11 juli 2024
Afbeelding Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

De bouw van weer een nieuwe fase in Amstelwijck Park is van start! Deze fase bestaat uit 22 eengezinswoningen, gepositioneerd aan de Laan van Londen. Woensdag 10 juli waren de kopers, afgevaardigden van de gemeente Dordrecht, ons ontwikkel- en bouwteam en andere betrokkenen aanwezig op de bouwplaats om de start bouw van Fase 4c2 officieel in te luidden. Na het officiële moment was er gelegenheid om met elkaar te proosten op deze mooie stap in dit duurzame project en elkaar beter te leren kennen.

Een groot gedeelte van deze nieuwe woonwijk is ondertussen al gerealiseerd en opgeleverd. Het blijft elke keer weer een feestje om met elkaar op de bouwplaats samen te komen en te vieren dat we kunnen starten met de bouw van de volgende fase. Fase 4c2 bestaat uit 22 eengezinswoningen, waarin alle ruimte is voor alle gezinsleden.

 

Nieuwe buren gezocht

Ook op zoek naar een nieuwbouwhuis met de zekerheid dat deze ook daadwerkelijk gebouwd wordt? In Fase 4c2 zijn nog enkele eengezinswoningen te koop. In Fase 3a zijn we gestart met de bouw van het laatst beschikbare geschakelde landhuis. Hiervan kunt u begin 2025 de sleutel ontvangen. Onlangs zijn we begonnen met de verkoop van 6 landhuizen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. Allen in dezelfde stijl.  Het actuele aanbod zien? Kijk op: amstelwijckpark.nl/aanbod.

 

Daarom Amstelwijck Park!

De nieuwe woonwijk Amstelwijck Park is een nieuw en groen stukje Dordrecht. Hier is het wonen als in een park, met alle uitvalswegen en voorzieningen in de buurt. Met hun lichte gevels en houten elementen gaan de duurzame huizen mooi op in de groene omgeving. Door de vele ruwbouwopties zijn de ruime woningen ook nog eens aan te passen naar ieders wensen. Een groot gedeelte van de wijk is al gerealiseerd. Maak eens een wandeling door deze nieuwe wijk en ervaar waarom zoveel mensen al voor Amstelwijck Park hebben gekozen.

 

Interesse?

Heeft dit bovenstaande jullie ook enthousiast gemaakt? Neem dan contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Ursula van den Heuvel namens OZP Makelaars (078-6351753). Of kijk op www.amstelwijckpark.nl voor meer informatie.

 

 

Afbeelding Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven

Nieuws
1 juli 2024
1 juli 2024

Eerste fase Ostadehof uitverkocht! Alle huizen Fase 2 onder optie