Alluvium verwelkomt eerste kopers

23 november 2020
Afbeelding Alluvium verwelkomt eerste kopers

Datum: 23-11-2020

Alluvium verwelkomt de eerste kopers

Op 24 november jl. ging appartementengebouw Alluvium, van nieuwbouwproject Berkel Centrum West, in de verkoop. In totaal bestaat nieuwbouwproject Berkel Centrum West uit circa 170 woningen, 2.500 m² supermarkt en 3.130 m² winkels en horeca. Al snel na de start verkoop stond de agenda van het verkoopteam vol afspraken met geïnteresseerden. Op 19 november jl. zijn de eerste overeenkomsten getekend en ook de komende periode staan veel tekenafspraken gepland. ABB Bouwgroep en Waaijer Projectrealisatie zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het plan.

De belangstelling voor de digitale start verkoop was groot. Evenals het aantal inschrijvingen voor de appartementen. De huidige kopers laten veelal weten te hebben gekozen voor dit prachtige project vanwege de uitstraling en de centrale ligging. Ook de appartementen zelf zijn in trek. Ze zijn heerlijk ruim, hebben een eigen parkeerplaats en de duurzaamheid wordt erg gewaardeerd.

Berkel Centrum West
Alluvium is het eerste gebouw van Berkel Centrum West dat in de verkoop is gegaan. In het gehele nieuwbouwplan Berkel Centrum West komen in totaal 170 appartementen. Er komen zowel koop- als huurappartementen in verschillende groottes en prijsklassen. De appartementen worden per blok in verkoop gebracht. Berkel Centrum West wordt aangevuld met diverse winkels en Leisure. Uiteraard wordt hiervoor het aantal openbare en privé-parkeerplaatsen fors uitgebreid.

Op woensdag 24 november start de digitale verkoop van het tweede gebouw, Brinkhof. Brinkhof is hét kloppende hart van Berkel Centrum West. Hier woont u heerlijk met de gezelligheid van het centrum op loopafstand. Het gebouw kent 54 koopappartementen. De appartementen, variërend van 75 tot 120 m², hebben 2 of meer slaapkamers, een heerlijk balkon en een privé parkeerplaats.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over project Berkel Centrum West? De brochure, prijslijst en plattegronden staan op www.berkelcentrumwest.nl. Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact op met makelaar Van Dullink Makelaars T. 010 511 4455.

Meer over Berkel Centrum West   Projectwebsite Berkel Centrum West

Afbeelding Alluvium verwelkomt eerste kopers

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop