ABB toont betrokkenheid!

28 maart 2019
Afbeelding ABB toont betrokkenheid!

Datum: 28 maart 2019

ABB toont betrokkenheid

ABB vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Wij zetten ons graag in voor die partijen die extra steun kunnen gebruiken. Ook de afgelopen periode zijn er weer tal van activiteiten geweest. Een paar voorbeelden hiervan zijn in dit nieuwsbericht beschreven.

Steun
Al jarenlang steunen wij de stichting Hart voor Haïti. Het dorp ‘Bon Repos’ heeft daarbij onze speciale aandacht. Niet alleen ver weg, ook dichterbij wil ABB laten zien dat het zorgen voor elkaar belangrijk is. Diverse zorginstellingen kunnen rekenen op onze steun.

Ook een warm hart voor…
Vorig jaar was er een Lentefestival, een familie-evenement voor bewoners van Pijnacker-Nootdorp en omgeving. Van dit festival ging een deel van de opbrengst naar goede doelen, namelijk Jeugdland Pijnacker, de Nootdorpse Vakantieweek en VUmc Onderzoek Naar Kinderkanker (VONK). Ook voor de Stichting Zeldzame Ziekten Fonds hebben wij ons hard gemaakt door de ZZF RIB Rally, die vorige jaar in Barendrecht werd georganiseerd, te sponsoren. En stichting Dierenambulance Hoeksche Waard maakt al jaren gebruik van een keet van ABB.

Maatschappelijke initiatieven van onze kopers ondersteunen wij ook. De bewoners van ons woningbouwproject in Gameren wilden graag een AED. Na financiering door ABB hangt deze nu aan de zijmuur van een van deze woningen.

Sporten voor het goede doel
Ook sport is belangrijk voor ABB. Al enkele jaren sponsort ABB het evenement Halve Marathon Oostland in Pijnacker. Een deel van de opbrengst daarvan gaat naar een goed doel. Dat is elk jaar iets anders. Verder heeft ABB vorig jaar een eigen team gesponsord dat meeliep met de Drechtstadloop om daarmee geld op te halen voor het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Vorig jaar is ABB bovendien sponsor geweest van een wedstrijd veldrijden in Dordrecht. Tevens is ABB al enkele jaren sponsor van een aantal sportverenigingen.

Cultuur
Ook plaatselijke culturele initiatieven vergeten wij niet. Zo krijgt de Brielse Molenstichting ’t Vliegend Hert al jaren een financiële bijdrage en hebben wij al een paar keer de kerstzangavond van het mannenkoor “Door Eendracht Verbonden” uit Werkendam gesponsord. Ook het verwezenlijken van een historisch boek over Zwartewaal kon op onze financiële steun rekenen.

Meer over ABB en MVO

Afbeelding ABB toont betrokkenheid!

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop