Wij zoeken nieuwe collega’s!

2 juli 2019
Afbeelding Wij zoeken nieuwe collega’s!

Datum: 2 juli 2019

Collega’s gezocht!

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen. Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Diversiteit
Al meer dan 50 jaar doen we op een slagvaardige wijze waar we goed in zijn: ontwikkelen en bouwen. Van conceptwoningen tot grootschalige gebiedsontwikkelingen en van renovaties tot transformaties. Ga op deze website naar ‘expertises‘ en ‘projecten‘ om een indruk te krijgen van wat voor prachtige werken ABB zoal ontwikkelt en realiseert.

Groei
Wegens groei van onze organisatie zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Enthousiast over ABB? Klik dan op onderstaande link om onze actuele vacatures te bekijken. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Openstaande vacaturesAfbeelding Wij zoeken nieuwe collega’s!

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop