Vervolg unieke samenwerking Ackerswoude

22 februari 2017
Afbeelding Vervolg unieke samenwerking Ackerswoude

Datum: 22-02-2017

Ontwikkelaars ABB Bouwgroep en Schouten in combinatie met de gemeente Pijnacker-Nootdorp continueren hun uitermate plezierige en constructieve samenwerking in het project Ackerswoude. Dinsdag 21 februari ondertekenden zij de koopovereenkomst om ook het noordelijke deel van Ackerswoude, dat op een steenworp afstand van het levendige centrum van Pijnacker ligt, te ontwikkelen. In totaal zijn al zo’n 180 woningen opgeleverd en circa 250 woningen en vrije kavels zijn nu in aanbouw. De ontwikkeling van het nieuwe noordelijke deel van Ackerswoude betreft circa 350 woningen inclusief vrije kavels. Uiteindelijk zal de wijk uit zo’n 1.000 woningen bestaan.

Tot nu toe zijn al 180 woningen opgeleverd en circa 250 woningen zijn in aanbouw, waardoor de nieuwe wijk met haar karakteristieke woningen al aardig vorm begint te krijgen. Of dat nu de meer exclusieve woningen van Landrijk zijn, de woningen met de dorpse uitstraling van Brink of de eigentijdse woningen op de vrije kavels.

De verkoop van de woningen in zowel Brink als Landrijk verloopt succesvol. De ligging is natuurlijk ook ideaal, zo vlak bij het centrum van Pijnacker en de halte van RandstadRail. De laatste 37 woningen van Landrijk 4 Cottage – de huidige ontwikkeling – gaan 22 februari in de verkoop.

De wijk heeft een prettige uitstraling, een authentieke sfeer. De hoogwaardige kwaliteit zal ook toegepast worden in het nieuw te ontwikkelen gebied. Qua architectuur worden de gekozen bouwstijlen in Ackerswoude gecontinueerd met de variatie van enkele nieuwe types, zoals een terraswoning aan het water. Ook komen er weer vrije kavels. In het nieuwe noordelijke deel van Ackerswoude worden circa 350 woningen inclusief vrije kavels gerealiseerd. Uiteindelijk zal de wijk uit zo’n 1.000 woningen bestaan.

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.ackerswoude.nl of kan opgevraagd worden bij de betrokken partijen: gemeente Pijnacker Nootdorp, ABB Bouwgroep en Schouten.

Afbeelding Vervolg unieke samenwerking Ackerswoude

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop