Verkoop Haags Buiten binnenkort van start!

17 oktober 2017
Afbeelding Verkoop Haags Buiten binnenkort van start!

Datum: 16 oktober 2017

 

Verkoop nieuwbouwproject Haags Buiten in Den Haag binnenkort van start!

Sneakpreview nieuwe woonwijk tijdens de Woonbeurs Den Haag

Wonen in Haags Buiten betekent “alles om de hoek”. Haags Buiten is gelegen aan de zuidzijde van Den Haag, in het verlengde van Wateringseveld. Een groene, waterrijke omgeving met zowel het centrum van Den Haag als het strand van Kijkduin en Scheveningen op fietsafstand.

 

Wonen in Haags Buiten

Het project Haags Buiten omvat circa 300 woningen. Er is gekozen voor een grote diversiteit aan woningtypes, zodat iedereen zich thuis kan voelen in dit prachtige project. Denk aan rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen maar ook aan herenhuizen en appartementen. Haags Buiten wordt ontwikkelt door ABB Bouwgroep uit Sliedrecht.

Haags Buiten is een woonwijk die letterlijk en figuurlijk energie geeft! Slimme technieken worden toegepast om van deze woonwijk een duurzame wijk te maken. Denk aan een warmtepompinstallatie, zonnepanelen en nog veel meer.

Op zoek naar een parkeerplaats hoeven de bewoners gelukkig niet. Er wordt een halfverdiepte parkeergarage gerealiseerd en daarnaast komen er meer dan voldoende openbare parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen worden in een hof tussen de woonblokken, in de woonwijk geïntegreerd. De wijk blijft hierdoor de groene sfeer ademen en haar kwaliteiten behouden. 

Woonbeurs Den Haag

“De ontwikkelingen van Haags Buiten zijn in een vergevorderd stadium . Hoog tijd om u de plannen te laten zien!”; zo vertelt Roald van den Broek, projectmanager bij ABB Bouwgroep. “Er is hard gewerkt om een groene woonwijk te ontwikkelen waar kinderen onbezorgd buiten kunnen spelen, maar ook ruimte is om werk en privé te combineren.” Tijdens de Woonbeurs Den Haag worden de eerste beelden gepresenteerd. “Wij hopen op zaterdag 28 oktober 2017 van 11.00 tot 16.00 uur in de Grote Kerk, Rond de Grote Kerk 12 Den Haag, veel geïnteresseerden te kunnen informeren over het project. Tot op heden zijn er al vele belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van het project.” Roald: “Op onze vernieuwde website, haagsbuiten.nl,  kunt u zich ook inschrijven als geïnteresseerde. We verwachten dat binnenkort de start verkoop gaat plaatsvinden.”

www.haagsbuiten.nl 

Afbeelding Verkoop Haags Buiten binnenkort van start!

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven