Verkoop Ackerswoude Landrijk te Pijnacker gestart

28 april 2015
Afbeelding Verkoop Ackerswoude Landrijk te Pijnacker gestart

Datum: 28-04-2015

Opnieuw succesvolle start verkoop nieuw woongebied Ackerswoude. Meer dan 1000 mensen bezochten dit weekend de woonbeurs BuitengeWOON Pijnacker-Nootdorp op het Raadhuisplein in Pijnacker en konden zo kennis maken met het nieuwbouwproject Ackerswoude Landrijk, dat tijdens de beurs in verkoop is gegaan. Bezoekers konden al hun vragen stellen aan het projectteam, verder was er veel interesse voor de nieuwe maquette en werd de verkoopdocumentatie gretig in ontvangst genomen.

Ruim wonen, nabij groen

Toekomstige bewoners van Ackerswoude komen te wonen in een zeer inspirerende omgeving. Pijnacker is een aantrekkelijke woonplaats, met een prachtig natuurgebied. De woningen van Ackerswoude zelf zijn ook omgeven met veel groen. Een prachtige natuur, talloze recreatiemogelijkheden, een karakteristieke architectuur en bovendien veel voorzieningen in de buurt; bijzondere elementen die samenkomen in dit project.

Het plan Landrijk, fase 1, kent statige herenhuizen met breedtes variërend van 6.00 tot 6.60 m, praktische semibungalows waarin de gemakken van een appartement en een eengezinswoning zijn gecombineerd, riante twee-onder-een-kapwoningen en tot slot luxe, vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn gelegen rondom een eigen erf.

De compleetheid van de woningen maakt ze kwalitatief en prijstechnisch zeer interessant. Omdat smaken en levensstijlen verschillen, zijn de woningen echter ook flexibel in te delen en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Denk aan een uitbouw, dakkapel, etc. Bewoners zullen zich snel thuis voelen in de ruime woningen, op een unieke locatie. De woningen voldoen bovendien aan de meest recente eisen op het gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Dit zorgt er niet alleen voor dat kopers een steentje bijdragen aan het milieu, het levert hen ook aan het einde van de maand een langere energierekening op!

Meer weten?

Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.landrijk-pijnacker.nl of kan opgevraagd worden bij Ruseler Makelaars te Pijnacker via 015 – 369 81 24 of WVK Makelaars te Nootdorp via 015 – 310 99 48.

Afbeelding Verkoop Ackerswoude Landrijk te Pijnacker gestart

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven