Veel belangstelling start verkoop project ‘s-Gravenzande

20 december 2016
Afbeelding Veel belangstelling start verkoop project ‘s-Gravenzande

Datum: 20-12-2016

Afgelopen maandagavond 19 december is ontwikkelaar en bouwer ABB Bouwgroep in verkoop gegaan met de 3e fase van nieuwbouwproject Dijckerwaal bestaande uit 27 eengezinswoningen. De start verkoop van dit schitterende plan, gelegen in het nieuwe woongebied Waelpark op de grens van ’s-Gravenzande en Naaldwijk, vond plaats onder grote belangstelling. Veel enthousiaste geïnteresseerden kwamen de verkoopdocumentatie van de nieuw te bouwen woningen ophalen. De eerste inschrijfformulieren zijn zelfs al ingeleverd!

De verkoopdocumentatie van fase 3, met 7 charmante starterswoningen en 20 royale eengezinswoningen in diverse breedte- en dieptematen vond, net als de voorgaande twee fases gretig aftrek tijdens de start verkoop in zalencentrum ‘De Brug’. Geïnteresseerden waren enthousiast over de complete en hoogwaardige afwerking en de vele mogelijkheden tot het afstemmen van de woning naar eigen wens. Er kan gekozen worden voor meerdere op- en aanbouwen, diverse plattegrondindelingen en vele andere opties. Alle keuzemogelijkheden worden handig en overzichtelijk gepresenteerd in een woningconfigurator op: www.dijkerwaal.nl/dw-configurator.

Het plan
Plan Dijckerwaal kent in totaal 143 woningen en kenmerkt zich door een zeer gedifferentieerd woningaanbod, met maar liefst 9 verschillende woningtypen variërend in afmetingen en in verschillende prijsklassen. De 54 woningen van fase 1 zijn vrijwel allemaal opgeleverd en de bouw van fase 2 is inmiddels ook in volle gang. De prognose is dat de eerste van de in totaal 53 woningen van fase 2 in februari worden opgeleverd.

Er is in het plan goed nagedacht over flexibiliteit, bergruimte, mogelijkheid tot uitbreiding en levensloopbestendigheid. Met het groene karakter, de diverse waterpartijen, grenzend aan de te realiseren ecologische zone en het fabelachtige uitzichten is het straks volop genieten.

Meer weten?
Geïnteresseerden hebben tot donderdag 5 januari a.s. voor 12.00 uur de tijd om het ingevulde inschrijfformulier in te leveren bij Borgdorff Makelaars te Monster of bij Helm & Heus Makelaars in ‘s-Gravenzande. Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.dijckerwaal.nl of kan opgevraagd worden bij bovengenoemde makelaars via 0174-225055 via 0174-419000 en bij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.

Afbeelding Veel belangstelling start verkoop project ‘s-Gravenzande

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop