Veel animo voor Vlietpark Fase 2

25 juni 2024
Afbeelding Veel animo voor Vlietpark Fase 2

Na het succes van Vlietpark Fase 1, is vrijdag 21 juni de verkoop van de tweede fase van het nieuwbouwproject in Hoogvliet Rotterdam van start gegaan! Tijdens het druk bezochte event stond ons verkoopteam samen met de makelaars Schieland Borsboom en Synchro Wonen klaar om de verkoopdocumentatie uit te delen en geïnteresseerden te informeren over de prachtige woningen.

Ruim 120 geïnteresseerden bezochten afgelopen vrijdag de start verkoop van Vlietpark Fase 2. Een geweldige opkomst voor deze mooie ontwikkeling in Hoogvliet waarin 26 rijwoningen worden aangeboden.

 

Vlietpark Fase 2

Vlietpark Fase 2 is de vervolgfase van Vlietpark in Hoogvliet, gelegen aan de Endenhout op de voormalige schoollocatie. De 26 duurzame rijwoningen van deze fase zijn onderverdeeld in drie types: Esdoorn, Els en Linde. Elke woning beschikt over minimaal drie slaapkamers met een woonoppervlakte variërend van 114 m² tot en met 132 m². Ook buiten, met kaveloppervlaktes tot ca. 260 m², is er voldoende ruimte om optimaal te kunnen genieten.

 

Wonen in Vlietpark

Wonen in Vlietpark betekent wonen in een groene omgeving, in een fijne bestaande woonwijk met alle voorzieningen om de hoek. De woningen in Vlietpark worden duurzaam gebouwd én zijn energiezuinig. Alle woningen krijgen energielabel A+++, worden aangesloten op stadsverwarming en zijn voorzien van zonnepanelen. Zo geniet je van alle voordelen die een nieuwbouwwoning biedt!

Daarnaast zijn de huizen van Vlietpark verder te personaliseren met een groot aantal ruwbouwopties, zoals een uitbouw en/of dakkapel. Zo kan het huis worden afgestemd op ieders woonwensen! We kijken er erg naar uit om hier het droomhuis van al deze starters en gezinnen te gaan bouwen.

 

Interesse?

Alle verkoopdocumentatie, waaronder de brochure en de prijslijst, is vanaf nu te downloaden op de projectwebsite.

Zie je jezelf hier al wonen? Schrijf je dan nu in voor je favoriete bouwnummer! Inschrijven voor Vlietpark Fase 2 is mogelijk tot woensdag 3 juli 12.00 uur.

 

Meer weten?

Voor verdere vragen kan contact worden opgenomen met:

  • Makelaar Schieland Borsboom (+31 103 110 011)
  • Makelaar Synchro Wonen (+31 102 161 110)
  • ABB Bouwgroep (+31 184 495 495)
  • of stuur een e-mail naar het projectteam: vlietpark2@abbbouwgroep.nl.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de website www.vlietpark-hoogvliet.nl.

 

 

Afbeelding Veel animo voor Vlietpark Fase 2

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven