Start verkoop Van Vollenhovenkwartier

1 mei 2017
Afbeelding Start verkoop Van Vollenhovenkwartier

Datum: 01-05-2017

Op zaterdag 6 mei a.s. start de verkoop van de 202 citylofts in het Van Vollenhovenkwartier! Op deze zaterdag krijgen geïnteresseerden een goede indruk van de prachtige locatie in het Scheepvaartkwartier en daarnaast kunnen zij alvast genieten van het bijzondere uitzicht over zowel de skyline van Rotterdam alsook het achtergelegen park.

Ruim 1100 mensen hebben hun belangstelling al laten blijken. Dat is niet verwonderlijk natuurlijk, veel prachtige woningen op een sublieme locatie!

Het project
Project Van Vollenhovenkwartier ligt in het historische Scheepvaartkwartier. Hier geniet je iedere dag van de grandeur van deze monumentale wijk. In enkele stappen van je thuis vind je Michelinwaardige restaurants, topmusea, klassieke stadsparken en een prachtige historische haven. Een Rotterdams juweel. De ruimtelijke citylofts en appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben veel lichtinval door de grote ramen met een stijlvolle entree en atrium in het gebouw. Je kunt relaxen of je buren ontmoeten op de daktuin met prachtige doorkijkjes naar de stad. Op de begane grond is er ruimte voor ondernemers met sterke concepten, waardoor Van Vollenhoven zal uitgroeien tot een echt stadskwartier met allure.

De herontwikkeling van dit voormalige kantoorgebouw vraagt om bijzondere keuzen. Anders dan bij nieuwbouw moet rekening gehouden worden met de kwaliteiten van het bestaande gebouw en het moet uiteraard goed passen bij uw woonwensen.

Afbeelding Start verkoop Van Vollenhovenkwartier

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop