Start verkoop Het Raadhof in ’s-Gravendeel

12 december 2016
Afbeelding Start verkoop Het Raadhof in ’s-Gravendeel

Datum: 12-12-2016

Op de locatie van het voormalige gemeentehuis verrijst nieuwbouwproject Het Raadhof. Nu het gewijzigde bestemmingsplan onherroepelijk is, start ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep op 20 december a.s. met de verkoop van de karakteristieke woningen in ‘s-Gravendeel.

Veel geïnteresseerden
In 2015 heeft ABB diverse meedenk- en informatieavonden gehouden, waarbij een ieder mee kon denken in het ontwerp en typologie van de woningen. De avonden werden goed bezocht, daarnaast worden ABB en makelaar MarQuis regelmatig benaderd door enthousiaste geïnteresseerden. Het verkoopteam is blij dat het project op 20 december dan ook daadwerkelijk in verkoop gaat. Geïnteresseerden hebben na de start verkoop tot begin januari de tijd om zich in te schrijven voor de woningen. Waarschijnlijk zal er dan worden geloot om de woningen toe te wijzen. Lizzy van Zummeren, Verkoopmanager bij ABB: “We zijn erg trots op het eindresultaat en kijken er naar uit om met de kopers de woningen te individualiseren. ”

Het plan
In het gedifferentieerde plan is plaats voor twee-onder-een-kapwoningen met een grote aangebouwde berging plus eigen oprit, rijwoningen en drie-onder-een-kapwoningen. De woningen hebben standaard een ruime zongeoriënteerde tuin, grote vertrekken en kennen bovendien veel mogelijkheden om de woningen naar eigen behoefte af te stemmen. Denk aan een achteruitbouw, erker of dubbele openslaande deuren. Tot slot kunnen een aantal woningen levensloopbestendig uitgevoerd worden. Bewoners hebben daarbij de mogelijkheid om op de begane grond een slaapvertrek met badkamer te realiseren.

’s-Gravendeel is een aantrekkelijke woonplaats met goede voorzieningen en een groene omgeving. Het is hier voor diverse doelgroepen heerlijk wonen.

Planning
In het eerste kwartaal van 2017 verwacht ABB te starten met de sloop van het oude gemeentehuis, gevolgd door grondwerkzaamheden. Bij een voorspoedige verkoop, kan de bouw in het derde kwartaal van 2017 starten, waarna de woningen een half jaar later worden opgeleverd.

Meer informatie
De start verkoop is op dinsdag 20 december a.s. van 19.00 tot 20.30 uur bij MarQuis Makelaars in ’s-Gravendeel. Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.hetraadhof.nl of kan opgevraagd worden bij MarQuis Makelaars via 078 – 673 7244 en bij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.

Afbeelding Start verkoop Het Raadhof in ’s-Gravendeel

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop