Start bouw Ridderkerk

29 april 2020
Afbeelding Start bouw Ridderkerk

Datum: 29-04-2020

ABB Bouwgroep start met de bouw van woningen in Ridderkerk

In de Ridderkerkse wijk Bolnes is ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep gestart met de bouw van nieuwbouwproject Gewoon Dintel. Nadat de verkoop eind september jl. startte, waren er veel gegadigden voor de woningen. Inmiddels hebben alle kopers hun keuzes voor het personaliseren van hun woning afgerond. Door deze keuzes wordt iedere woning uniek. Nadat alle keuzes op de tekeningen verwerkt zijn is ook de bouw gestart. De heistelling is volop aan het werk.

Gewoon Dintel
Het nieuwbouwproject Gewoon Dintel is een inbreidingsproject, middenin de bestaande woonwijk Bolnes. Op deze locatie is het vervallen pand, dat als laatste dienst deed als spiritueel centrum, gesloopt. Omwonenden zijn blij dat het oude pand gesloopt is. Nu is er ruimte voor iets nieuws, iets moois dat de wijk recht doet.

De architectuur van Gewoon Dintel is in handen van RoosRos Architecten, die met ingetogenheid en de kleurstelling van de woningen aansluiting heeft gezocht bij de rest van de wijk.

Bouw
ABB Bouwgroep is blij te kunnen starten met de bouw. Ook in deze bijzondere tijd werkt het bouwbedrijf door. Medewerkers houden zich aan de RIVM-richtlijnen en kunnen met kleine aanpassingen de bouw voortzetten.

Normaal gesproken organiseert ABB altijd een feestelijke start bouw op de bouwplaats, in het bijzijn van alle kopers, toosten op een voorspoedige bouwperiode. Helaas kan dat op dit moment niet plaatsvinden. ABB hoopt in een later stadium alsnog alle kopers te kunnen uitnodigen binnen de bouwhekken. Tot die tijd kunnen kopers alleen individueel van buiten het hek naar hun woning kijken.

ABB doet er alles aan om haar kopers toch een fijne bouwtijd te geven. De toekomstige bewoners worden via nieuwsbrieven en social media kanalen actief op de hoogte gehouden.

Afbeelding Start bouw Ridderkerk

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop