Start bouw Meesterlaan

27 februari 2017
Afbeelding Start bouw Meesterlaan

Datum: 27-02-2017

Op 27 februari is gestart met de bouw van plan Meesterlaan te Leerdam. Op loopafstand van het historische centrum, in de gezellige wijk Leerdam-Noord, verrijst dit nieuwbouwproject, de ideale plek om te wonen! De ontwikkeling en bouw van het project zijn in handen van ABB Bouwgroep te Sliedrecht. Er zijn nog een paar woningen beschikbaar.

Locatie
Deze prachtige woningen worden gebouwd op de voormalig locatie van de sporthal van het Heerenlanden College (Eksterlaan). De woningen sluiten nauw aan bij de bestaande omgeving en omsluiten het groene binnengebied waar geparkeerd en gespeeld kan worden.

De woningen
De ruime woningen van Meesterlaan kenmerken zich door de prachtige jaren ’30 architectuur. Herkenbaar zijn de schoorstenen in de kopgevels, meerdere kleuren metselwerk en de kenmerkende raamverdelingen. De woningen zijn compleet en aan alle voorzieningen is gedacht. Dat maakt de woningen bij oplevering instapklaar. Kopers hoeven de woning alleen nog af te werken naar eigen wensen. Alle woningen hebben een mooie badkamer en toilet die voorzien zijn van tegels en sanitair van Villeroy & Boch. Tevens beschikken de woningen over houten, gefundeerde bergingen en een meer dan riante tuin op het westen. De ruime tuin is één van de grote pluspunten van Meesterlaan.

Nog enkele woningen te koop
Al diverse woningen zijn verkocht en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heeft u interesse? Kijk dan snel op de website www.meesterlaan.nl voor het actuele aanbod of loop even binnen bij Van der Brugge makelaardij. De bouw is gestart. Voor vragen en/of meer informatie kan contact worden opgenomen met Van der Brugge Makelaardij via 0183-635011 of met ABB Bouwgroep via 0184-495495.

Afbeelding Start bouw Meesterlaan

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven