Sleutel voor eerste bewoners van Spreeuwenest Maasland

14 december 2016
Afbeelding Sleutel voor eerste bewoners van Spreeuwenest Maasland

Datum: 14-12-2016

De eerste woningen van nieuwbouwproject Spreeuwenest in Maasland zijn opgeleverd. Afgelopen woensdag 14 december kregen de eerste kopers de sleutel overhandigd uit handen van wethouder Piet Houtenbos van de gemeente Midden-Delfland. Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep is trots op project Spreeuwenest, dat behalve uit eengezinswoningen ook uit commerciële ruimtes, maisonnettes, appartementen en een parkeerplein bestaat.

Erik den Breejen van ABB Bouwgroep heette de kopers van de eerste opgeleverde woning welkom in dit nieuwe stukje Maasland: “Wij hopen dat jullie je snel thuis voelen in jullie nieuwe huis en er met veel plezier wonen.” De locatie van het project is perfect: in het centrum van Maasland, met alle voor-zieningen in de nabije omgeving. Zo is er een supermarkt aan de overkant, komen er verschillende winkeliers in de commerciële ruimtes in het project zelf, en is het naastgelegen gezondheidscentrum in juli van dit jaar in gebruik genomen.

Na oplevering van de eengezinswoningen volgen in 2017 ook de commerciële ruimtes, maisonnettes en appartementen, die samen project Spreeuwenest vormen.

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.spreeuwenest-maasland.nl. Via deze website kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief, zo bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van dit prachtige project. U kunt ook informatie opvragen bij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.

Afbeelding Sleutel voor eerste bewoners van Spreeuwenest Maasland

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop