Sleutel overhandigd aan eerste bewoners Stella Nova fase 2

24 oktober 2023
Afbeelding Sleutel overhandigd aan eerste bewoners Stella Nova fase 2

De eerste bewoners van Stella Nova fase 2 hebben de sleutel van hun nieuwe woning overhandigd gekregen. Stella Nova is onderdeel van de herstructurering Sterrenkwartier Hoog in Spijkenisse. ABB Bouwgroep is de ontwikkelaar en bouwer van het project en kon deze week, na een bouwtijd van circa 8 maanden, de eerste koophuizen in Stella Nova fase 2 opleveren.

Om dit moment te vieren overhandigden wethouder Jan Willem Mijnans van Nissewaard en Tim Schregardus, projectmanager bij ABB Bouwgroep, op symbolische wijze de sleutel aan één van de eerste bewoners van deze fase. De wethouder feliciteert de bewoners: “Het is enorm leuk om deze nieuwe bewoners te mogen verwelkomen in Sterrenkwartier Hoog. We kunnen niet anders dan blij zijn met deze mooie stap van de grootschalige herstructurering. Ik wens de bewoners veel woongeluk toe!”

 

Trots op bijdrage

Nu de kopers de sleutel hebben ontvangen, maken de werknemers van ABB plaats voor vrienden en familie. Tim Schregardus vertelt: “ABB is trots weer een bijdrage te hebben geleverd aan deze herstructurering. Ik dank onze collega’s, medewerkers van de gemeente en Maasdelta Groep voor hun bijdrage aan het project en feliciteer hen met het opleveren van deze woningen. Namens ABB wens ik de bewoners een fijn nieuw thuis toe!”

 

Stella Nova fase 2

Nieuwbouwproject Stella Nova is tot stand gekomen door een samenwerking tussen ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep, woningcorporatie Maasdelta Groep en de gemeente Nissewaard. In totaal bestaat fase 2 uit 78 huizen, waaronder 33 koophuizen en 45 huurhuizen. De huurhuizen worden door Maasdelta Groep verhuurd.

De eerste koophuizen van fase 2 zijn nu opgeleverd. Alle woningen in deze fase zijn verkocht. De huur-eengezinswoningen van Maasdelta Groep worden naar verwachting eind dit jaar opgeleverd aan de huurders. De appartementen die te huur zijn, worden naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd.

 

Vervolgfase Sterrenkwartier Hoog

In 2020 leverde ABB al de eerste fase van Stella Nova op. ABB verneemt zeer positieve berichten van de bewoners over hun woning en de woonomgeving. Nu ook de afronding van de tweede fase nadert, krijgt de samenwerking opnieuw een vervolg. Ook fase 3 van de herstructurering pakken we gezamenlijk op.

Inmiddels is Stella Nova fase 3 in verkoopvoorbereiding. De verkoop van deze fase start eind november 2023. Op een later moment zal Maasdelta de huurhuizen uit fase 3 aanbieden via Woonnet Rijnmond. Kijk voor meer informatie op www.sterrenkwartierhoog.nl.

Fase 3 biedt ruimte aan twee- en drie-onder-een-kapwoningen aan het water en startershuizen. Daarnaast worden er voor de huur eengezinswoningen en appartementen gebouwd. De architectuur sluit aan bij de eerste twee fasen: robuust met een moderne twist.

 

Meer weten?

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via de website www.stellanova-spijkenisse.nl. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor de start verkoop van fase 3. Neem voor vragen contact op met ABB, via www.abbbouwgroep.nl en via telefoonnummer (0184) 495 495.

Afbeelding Sleutel overhandigd aan eerste bewoners Stella Nova fase 2

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop