Parnassia en ABB tekenen voor nieuwe woonclusters

5 februari 2015
Afbeelding Parnassia en ABB tekenen voor nieuwe woonclusters

Datum: 05-02-2015

Succesvolle eerste fasen op landgoed Duin en Bosch te Bakkum krijgen vervolg.


Op 4 februari 2015 hebben grondeigenaar Parnassia Groep en ontwikkelaar en bouwer ABB Bouwgroep de overeenkomst getekend voor het realiseren van vier nieuwe woonfasen met in totaal 121 woningen in plan Nieuw Koningsduin te Bakkum. Beide partijen zijn tevreden met de reeds bereikte resultaten en hebben vertrouwen in een succesvolle samenwerking bij de verdere ontwikkeling.

De eerste twee woonfasen van in totaal 87 woningen zijn gewild. Nadat de verkoop in 2014 is gestart zijn alle projectgebonden woningen in afzienbare tijd verkocht. De bouw is inmiddels gestart en de eerste woningen naderen hun voltooiing.

De samenwerkende partijen hebben nu een overeenkomst gesloten voor vier volgende clusters, bestaande uit 53, 30, 29 en 9 woningen per fase. Iedere fase kenmerkt zich door een kleinschalig karakter, omzoomd door een groene rand. In combinatie met de ligging aan de rand van de duinen biedt Nieuw Koningsduin parkachtig wonen op een unieke locatie. De fasen kennen een uiteenlopend aanbod aan woningtypes, waaronder rijwoningen, twee- en drie-onder-één-kapwoningen en semibungalows. Ook worden er vrije kavels uitgegeven.

Landgoed Duin en Bosch ontwikkelt zich de komende jaren van een zorglocatie naar een gemengd woon- en zorggebied. Grondeigenaar Parnassia Groep investeert in vernieuwing van haar zorgvastgoed en de infrastructuur in het gebied. Naast de verkoop van grond ten behoeve van woningbouw stoot Parnassia Groep diverse rijksmonumenten af die worden herontwikkeld ten behoeve van nieuwe functies.

Parnassia Groep is bij de transactie met ABB Bouwgroep bijgestaan door Amgea Vastgoed Adviseurs en STAAT. Bouwmanagement.

Voorjaar 2015 start verkoop fase 3

Binnenkort, in het voorjaar van 2015, start de verkoop van de derde fase van dit zeer gewilde project. In het ontwerp van de woningen zijn typische stijlelementen uit de omgeving opgenomen, waardoor het project naadloos aansluit bij het fraaie landgoed. Maar bovendien zijn zij van alle gemakken voorzien en bieden ze veel ruimte. Wonen in Nieuw Koningsduin betekent ruim, comfortabel en eigentijds wonen. De locatie is uniek: op steenworp afstand van de duinen en het strand, maar u bent eveneens binnen no-time in bijvoorbeeld het bruisende Amsterdam.

Meer informatie over het nieuwbouwproject is te vinden op www.nieuwkoningsduin.nl.

Afbeelding Parnassia en ABB tekenen voor nieuwe woonclusters

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop