Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

16 mei 2024
Afbeelding Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuwbouwproject Ostadehof is enorm populair! Begin maart is de verkoop van fase 1 onder grote belangstelling van start gegaan en het aantal inschrijvingen overtrof alle verwachtingen. In no-time is meer dan 70% van de huizen verkocht. Vanwege de grote belangstelling is ABB direct aan de slag gegaan met de voorbereidingen van Ostadehof fase 2.

Ostadehof wordt gerealiseerd op de voormalige sauna- en zwembadlocatie aan de Rivierenlaan op Rozenburg. Op deze plek bouwt ABB in totaal 44 rijwoningen, waarvan de eerste 22 nu in verkoop zijn. Tientallen kandidaten schreven zich in. Daarmee staan alle huizen nu onder optie of zijn zelfs al verkocht. Belangstellenden kunnen zich nog altijd aanmelden. Mocht een optie niet tot verkoop leiden, dan wordt een kandidaat van de reservelijst benaderd.

 

Grote diversiteit

Wat de huizen in Ostadehof zo bijzonder maakt? De unieke kleursamenstelling in het metselwerk en andere extra’s, zoals vaste bloembakken, gedetailleerde huisnummers en nestkasten, maken het project uniek. Door de speelse opstelling van de verschillende woonblokken én de variatie in breedte van de woningen, is een zeer divers aanbod ontstaan. Daardoor heeft dit project voor iedere geïnteresseerde wel een passende woning.

Daarnaast zijn de huizen van Ostadehof verder te personaliseren met een groot aantal ruwbouwopties, zoals een uitbouw en/of dakkapel. Zo kan het huis worden afgestemd op ieders woonwensen! ABB kijkt ernaar uit om hier het droomhuis van al deze starters en gezinnen te gaan bouwen.

 

Fase 2

Vanwege de grote belangstelling zijn we direct aan de slag gegaan met de voorbereidingen van Ostadehof fase 2 en kunnen we melden dat de verkoop van de 22 nieuwe rijwoningen op maandagavond 3 juni aanstaande van start gaat. De precieze tijd en de locatie worden binnenkort via de nieuwsbrief van Ostadehof bekend gemaakt. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op www.ostadehof.nl.

 

Planning

We verwachten in het vierde kwartaal van 2024 te starten met de bouw van Ostadehof fase 1. De bouwtijd is ongeveer een jaar.

 

Meer weten?

Heeft u nog vragen of misschien interesse in één van de woningen? Neem dan contact op met Van Ravens Makelaardij (+31 181 487 120), Honkvast Makelaardij (+31 181 215 414) neem contact op met ons. Of stuur een e-mail naar het projectteam: ostadehof@abbbouwgroep.nl.

 

 

Afbeelding Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Meer nieuws

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Op weg naar een duurzame toekomst met de ABBuzz

Nieuws
25 april 2024
25 april 2024

Bouw Land van ’t Hoff in Zwijndrecht van start!