Oplevering laatste fases Nieuw Koningsduin

2 juni 2017
Afbeelding Oplevering laatste fases Nieuw Koningsduin

Datum: 02-06-2017

Op donderdag 1 juni is de eerste woning in fase 6 van nieuwbouwproject Nieuw Koningsduin opgeleverd. De heer Bijl en mevrouw Beudeker zijn de trotse toekomstige bewoners van deze prachtige twee-onder-een-kapwoning in de mooiste nieuwe woonwijk die Bakkum rijk is, op landgoed Duin en Bosch. De uitvoerder van ABB Bouwgroep, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de bouw van het project, overhandigde trots de sleutels aan het gelukkige stel. De bouw van de laatste fases verloopt voorspoedig. Nog geen 6 maanden nadat ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep gestart is met heien, zijn de eerste woningen gereed.

Op landgoed Duin en Bosch in Bakkum ontwikkelde en realiseerde ABB Bouwgroep al eerder 140 woningen. De laatste 3 fasen, bestaande uit in totaal 68 bouwnummers worden nu gerealiseerd. De verwachting is dat de laatste projectgebonden woningen eind 2017 worden opgeleverd.

Plan Nieuw Koningsduin
De afgelopen jaren ontwikkelde Landgoed Duin en Bosch zich van een zorglocatie naar een gemengd woon- en zorggebied. De zes verschillende woonfasen, verspreid over het schitterend groene land-goed zijn zeer populair. Binnen een korte tijd waren alle bouwnummers verkocht. Iedere fase kenmerkt zich door een intiem karakter en een parkachtige en ruime setting. Afgebakend door een groene bosrand waar de kopers gezamenlijk zorg voor dragen. Door het gezamenlijk zorgdragen van de groene rand rondom de woonfase heerst er een gezellige sfeer in het project en leren de buurtbewoners elkaar snel kennen. Kortom het is gezellig, kleinschalig wonen op een fantastische locatie met alle voorzieningen die het leven gemakkelijk maken in de directe omgeving.

Wonen naar wens
De woningen van Nieuw Koningsduin zijn samen met de bewoners ontworpen. Al voordat de eerste fase in verkoop ging, kregen belangstellenden de mogelijkheid om hun wensen aan te geven. Deze wensen en ideeën zijn verwerkt in het uiteindelijke plan. Ook nadat de plannen reeds waren gemaakt hadden kopers vele vrijheden in het maken van hun keuze. Denk bijvoorbeeld aan het verbreden of verlengen van hun woning, diverse op- en aanbouwen, etc. Via de digitale woningconfigurator hebben de bewoners zelf hun woning kunnen samenstellen en direct hun wensen inzichtelijk gekregen. Zij kozen eerst de kavel, vervolgens het gewenste woningtype en daarna konden zij verschillende opties aan en uit zetten, om zo tot hun droomhuis te komen. Hierdoor is geen enkele woning hetzelfde.

De verschillende woningtypen in het plan dragen de namen van elementen die de omgeving kenmerken; ‘Bos’, ‘Duin’, ‘Strand’, ‘Zee’, etc.

Meer weten?
informatie over het plan is te vinden op de website www.nieuwkoningsduin.nl of kan opgevraagd worden bij de ontwikkelende en bouwende partij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495

Afbeelding Oplevering laatste fases Nieuw Koningsduin

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop