ABB bouwt aan Park Rietveld in Noordeloos

22 september 2023
Afbeelding ABB bouwt aan Park Rietveld in Noordeloos

We kunnen er eindelijk mee naar buiten: ABB gaat in Noordeloos aan de slag met de bouw van het prachtige, duurzame project Park Rietveld! Onlangs is de overeenkomst getekend tussen grondeigenaar en initiatiefnemer van het project, Wim Rietveld, de ontwikkelaar van het plan, Develop Inc., en ABB Bouwgroep.

Half april 2024 gaat ABB aan de slag met het bou­wen van 45 ener­gie­neu­tra­le huizen op het voormalige bedrijventerrein. In op­dracht van grond­ei­ge­naar Wim Riet­veld heeft De­vel­op Inc. een of­fer­te­aan­vraag ge­daan bij drie bou­wers, waar­bij de keu­ze is ge­val­len op ABB.

 

Groene omgeving

Park Riet­veld wordt ge­bouwd op het voormalig bedrijventerrein aan de Sin­gel, naast het CPO-pro­ject (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) dat ABB hier ook ge­re­a­li­seerd heeft. Het ter­rein wordt ge­trans­for­meerd naar een groe­ne om­ge­ving met een diversiteit aan huizen in een lan­de­lij­ke stijl: 18 so­ci­a­le koophuizen, 11 een­ge­zins­wo­nin­gen, 8 le­vens­loop­be­sten­di­ge huizen (waar­van 5 huur), 6 twee-on­der-één-kap­wo­nin­gen en 2 vrij­staan­de wo­nin­gen.

Daar­naast wordt er aan de rand van de nieuw­bouw­wijk een bre­de vaart en een park aan­ge­legd. Het park biedt een uniek uitzicht op de Boterslootse molen, de eindeloze polder en het riet.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over en impressies van het project op www.parkrietveld.nl. Wil je blijvend op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan via de website in voor de nieuwsbrief.

Projectwebsite Park Rietveld

(De getoonde impressies zijn eigendom van Develop Inc. Aan deze Artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend.)

Afbeelding ABB bouwt aan Park Rietveld in Noordeloos

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven