Ondertekening De Houve

29 augustus 2022
Afbeelding Ondertekening De Houve

Datum: 29-08-2022

Gemeente Midden-Delfland en ABB Bouwgroep ondertekenen overeenkomst voor nieuwbouwproject De Houve te Maasland

Op woensdag 24 augustus 2022 ondertekenden wethouder Wendy Renzen van de gemeente Midden-Delfland en Erik den Breejen, directeur bij ABB Bouwgroep, een anterieure overeenkomst voor de nieuwbouwontwikkeling De Houve. De Houve bestaat uit 18 eengezinswoningen en is gelegen aan de Huis ter Veldelaan ter hoogte van de voormalige Nieuwe Kerk en zalencentrum De Magneet.

Wethouder Wendy Renzen is erg blij met het woningbouwplan. “Ik ben blij dat we met de ondertekening van deze overeenkomst een belangrijke stap kunnen zetten in de realisering van dit mooie woningbouwproject. De 18 woningen zijn centraal gelegen in Maasland. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan een architectuur die goed past in de omgeving. Door het gevarieerde programma dat bestaat uit 5 seniorenwoningen, 7 eengezinswoningen en 6 sociale huurwoningen, is het plan een goede aanvulling op het bestaande woningbestand.”

Erik den Breejen, directeur bij ABB, beaamt dit. “Wij zijn er trots op dat we met de Houve een bijdrage kunnen leveren aan het mooie Maasland. Toen deze locatie op ons pad kwam waren we direct enthousiast! Na een intensief ontwerptraject ligt er een plan dat aansluit op de omgeving en we zien ernaar uit om dit prachtige nieuwbouwproject te realiseren.”

Plan De Houve
De Houve is een prachtig nieuwbouwproject in het centrum van Maasland. In De Houve leeft u ontspannen met diverse voorzieningen op steenworpafstand. Maasland is een kleine gemeenschap met een dorps en groen karakter. De Houve bestaat uit 18 woningen: 7 eengezinswoningen, 5 levensloopbestendige woningen en 6 huurwoningen. De woningen zijn door middel van de diverse ruwbouwopties naar smaak aan te passen.

Planning
De komende periode wordt hard gewerkt aan de planologische procedure. De start verkoop vindt naar verwachting rond de jaarwisseling plaats.

Meer informatie
Meer informatie over nieuwbouwontwikkeling De Houve is te vinden op de website www.dehouve-maasland.nl. Heeft u interesse in één van de woningen? Schrijf u dan, via de website in, voor de nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen!Afbeelding Ondertekening De Houve

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop