Nieuwbouw woningen Het Lookerparck in aanbouw

15 januari 2016
Afbeelding Nieuwbouw woningen Het Lookerparck in aanbouw

Datum: 15-01-2016

De nieuwbouwhuizen van Het Lookerparck in Den Hoorn zijn als warme broodjes over de toonbank gegaan. Ontwikkelaar en bouwer ABB Bouwgroep start de bouw van fase 3 met 21 woningen in februari van dit jaar. In de eerdere fases van het nieuwbouwproject zijn al diverse prachtige appartementen en grondgebonden woningen gerealiseerd, kopers komen dus in een complete, afgewerkte wijk te wonen. Fase 4 is momenteel in verkoop.

Omwonenden en kopers zijn inmiddels geïnformeerd over de start van de bouw en de bouwhekken zijn reeds geplaatst. De woningen van Het Lookerparck liggen in de wijk Lookwest, tegen Delft aan. Er kan rustig gesteld worden: ideaal gelegen. Landelijk en rustig leven met alle voorzieningen dichtbij.

Bouw fase 3

De twee-onder-een-kapwoningen Atlas, semibungalows Blush en rijwoningen Alba en Aurea worden in één bouwstroom gerealiseerd.

Afgelopen zomer is fase 3 met 21 woningen, onderverdeeld in 4 woningtypes, in verkoop gegaan. De twee-onder-een-kapwoning Atlas, semibungalow Blush en rijwoning Alba zijn uitverkocht. Van rijwoning Aurea zijn er nog slechts enkele beschikbaar. Dit zijn de allerlaatste rijwoningen van het project. De bouw van de 21 woningen start in februari van dit jaar. De woningen worden gerealiseerd in één bouwstroom, waarbij oplevering gepland staat in het 3e kwartaal van 2016.

Extra woningen in fase 4

Fase 4, momenteel in verkoop, bestaat uit 4 twee-onder-een-kapwoningen en 8 semibungalows. Bij de semibungalow bestaat de mogelijkheid om het volledige woonprogramma op de begane grond te realiseren. Beide woningen zijn geoptimaliseerd ten opzichte van de eerder gerealiseerde fases. Zo heeft de twee-onder-een-kapwoning nu de mogelijkheid van een trapkast of directe doorgang vanuit de woning naar de stenen berging. De woningen vormen samen hofjes langs het water en beschikken bovendien over een parkeerplaats op eigen terrein. Voor deze woningen is er nog volop vrijheid in opties. Start van de bouw wordt nog in 2016 verwacht.

Fantastische ligging

Kopers kunnen genieten van de ideale wooncombinatie. Heerlijk landelijk wonen op een van de mooiste plekjes van de Randstad, maar wel met de gemakken van de grote stad direct onder handbereik. De goede bereikbaarheid is een belangrijk pluspunt, want met de fiets ben je binnen een oogwenk in het centrum van Delft en met de auto binnen een kwartiertje in Den Haag. Bovendien is Den Hoorn zelf rijk aan vele voorzieningen. De nieuwbouwwijk grenst als kers op de taart aan een school en kinderdagverblijf.

Interesse?

Op 23 januari is het informatiecentrum geopend. Dit centrum staat op de bouwplaats aan Het Egmondland in Den Hoorn. Geïnteresseerden kunnen tussen 11:00 en 13:00 uur de maquette bekijken, vragen stellen en de brochure meenemen. De verkoopdocumentatie van de laatste woningen is te vinden op www.lookerparck.nl en is eveneens op te halen bij Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars in Delft en bij Noordam Makelaardij in De Lier.

Afbeelding Nieuwbouw woningen Het Lookerparck in aanbouw

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop