Laatste woningen Het Lookerparck opgeleverd

2 mei 2017
Afbeelding Laatste woningen Het Lookerparck opgeleverd

Datum: 02-05-2017

Afgelopen maand zijn de laatste acht woningen van project Het Lookerparck in Den Hoorn opgeleverd. De bouw van het nieuwbouwproject, dat in totaal 156 woningen telt, startte in 2011. Erik den Breejen, directeur bij ABB Bouwgroep: “We zijn er trots op dit mooie deel van Lookwest Noord te hebben afgerond. De woningen van Het Lookerparck waren in trek, waardoor in korte tijd ook de laatste woningen werden gerealiseerd. Gelukkig hoeven we als ABB Bouwgroep nog geen afscheid te nemen van Den Hoorn: de volgende ontwikkeling is alweer gestart!”. ABB was verantwoordelijk voor zowel de ontwikkeling als de bouw van Het Lookerparck.

Het Lookerparck
Het Lookerparck bevat een scala aan woningtypes: van appartementen tot semibungalows en van rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen. Ook zijn er sociale huurappartementen gerealiseerd, die door Wonen Midden-Delfland zijn verhuurd. De kopers van Het Lookerparck prijzen de veelzijdigheid van de nieuwe wijk en de kansen die het heeft geboden voor zowel starters als doorstromers.

Vervolgproject
Het volgende project dat ABB zal gaan realiseren in Den Hoorn, is project De Kreek. Dit veelzijdige project met circa 140 woningen langs de Harnaschdreef zal net als Het Lookerparck verschillende doelgroepen aanspreken. Een deel zal gebouwd worden voor woningcorporatie Wonen Midden-Delfland, waardoor het aanbod aan huurwoningen opnieuw zal worden vergroot. Ook doorstromers kunnen hun hart ophalen in De Kreek: er komen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en unieke waterwoningen. Verschillende woningen krijgen een eigen of gedeelde oprit-brug. In de laatste fase van De Kreek zullen ook appartementen gebouwd worden.

Meer informatie
Heeft u vragen over Het Lookerparck of wilt u meer informatie over De Kreek? Neem dan contact op met ABB Bouwgroep, middels het telefoonnummer 0184-495495. Op de website van De Kreek vindt u de laatste informatie en kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief: www.dekreek-denhoorn.nl.

Afbeelding Laatste woningen Het Lookerparck opgeleverd

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop