Laatste woning fase 6 Nieuw Koningsduin opgeleverd!

23 november 2017
Afbeelding Laatste woning fase 6 Nieuw Koningsduin opgeleverd!

Datum                : 23 november 2017

 

Laatste woning nieuwbouwproject Nieuw Koningsduin Bakkum opgeleverd

Begin volgend jaar start verkoop fase 7.

 

Op 17 november jl. zijn alle projectmatige woningen van de laatste fase van Nieuw Koningsduin te Bakkum opgeleverd. De gelukkige kopers kregen de sleutel overhandigd uit handen van de uitvoerder. Daarmee was ABB Bouwgroep, in principe klaar met de bouw en ontwikkeling van Nieuw Koningsduin te Bakkum. Ware het niet dat fase 7 inmiddels ook gegund is aan ABB.

Nog geen zeven maanden na de start bouw van de laatste fase van Nieuw Koningsduin zijn de laatste woningen opgeleverd. “De bouw is, ondanks een aantal tegenslagen zoals bijvoorbeeld het weer, voorspoedig verlopen, waardoor we de woningen snel konden opleveren”; zo vertelt Jan Dekker, directeur Ontwikkeling ABB Bouwgroep. Kopers van fase 5 starten nu met klussen en inrichten, waarna ze straks van hun droomwoning kunnen genieten.

Project Nieuw Koningsduin

ABB Bouwgroep, ontwikkelaar en bouwer van Nieuw Koningsduin heeft met STAAT. Bouwmanagement een contract getekend voor het realiseren van 208 woningen en twee klinieken. Jan Dekker: “Dat het een uniek project was, hadden we wel verwacht, maar dat we 4 jaar later nog een extra fase gegund hebben gekregen, overtreft alle verwachtingen.”

 

Herontwikkeling van zorglocatie naar gemengd woon- en zorggebied

Op het landgoed Duin en Bosch is met de toevoeging van woningen een gemengd woon- en zorglandgoed ontstaan. Parnassia heeft naast bestaande gebouwen een drietal nieuwe zorgklinieken toegevoegd.

Nieuw Koningsduin is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Gelegen aan beschermd natuurgebied het Noord-Hollands Duinreservaat, nabij bos, duinen en strand. De bijzondere omgeving biedt talloze recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, zeilen, hardlopen, wandelen of lekker uitwaaien. In de omgeving van Nieuw Koningsduin is het hele jaar door van alles te beleven. Ook is deze locatie goed te bereiken. Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn binnen enkele minuten te bereiken. Iedere fase kenmerkt zich door een intiem karakter, een parkachtige en ruime setting. Dit wordt gecreëerd doordat iedere fase is afgebakend door een groene bosrand. Het is gezellig, kleinschalig wonen op een fantastische locatie. Alle fasen kenmerken zich door een uiteenlopend aanbod aan woningtypen, waaronder rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kapwoningen, semibungalows en vrije kavels.

Vervolgfase Nieuw Koningsduin (fase 7)

Inmiddels is bekend dat ABB Bouwgroep ook de laatste fase mag ontwikkelen en bouwen. Fase 7 wordt gerealiseerd op de locatie van de oude Zusterflat. “We zijn verheugd en vereerd dat we ook de laatste fase voor onze rekening mogen nemen. We zijn trots op ons project en zijn blij dat we het nu nog verder kunnen uitbreiden”; zo vertelt Jan Dekker. “Met ons ontwikkelteam, waar architect Remco Veerbeek van Zeinstra Veerbeek Architecten onderdeel van uitmaakt, zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van fase 7. We willen fase 7 een vergelijkbare uitstraling geven als de voorgaande fasen. Ook in deze fase wordt er een diversiteit aan woningtypen ontwikkeld.” De start verkoop staat gepland voor begin 2018. “De precieze datum voor start verkoop is nog niet bekend. We verwachten dit eind december bekend te kunnen maken.”

Meer weten?

Informatie over het plan is te vinden op de website.

Nieuwkoningsduin

Afbeelding Laatste woning fase 6 Nieuw Koningsduin opgeleverd!

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop