Laatste woning fase 3 in Bakkum opgeleverd

24 november 2016
Afbeelding Laatste woning fase 3 in Bakkum opgeleverd

Datum: 24-11-2016

Vanmorgen heeft ontwikkelaar en bouwer ABB Bouwgroep de laatste woning van Nieuw Koningsduin fase 3, op landgoed Duin en Bosch te Bakkum opgeleverd. Binnen 6 maanden was de eerste woning, bestaande uit 53 woningen, al opgeleverd. Met deze oplevering is het deelplan nagenoeg voltooid. De komende periode wordt gezorgd voor de verdere inrichting van het openbaar- en mandeliggebied. Nieuw Koningsduin fase 3 is onderdeel van de meer dan 200 woningen van Nieuw Koningsduin die ABB heeft ontwikkeld en gebouwd, verdeeld over 6 verschillende fases.

Tijdens de opleveringen waren er veel tevreden bewoners en ook waren er complimenten van Vereniging Eigen Huis over de hoogwaardige afwerking. Doordat ABB haar expertise en ervaring op het gebied van ontwikkelen, bouwen en LEAN bouwprocessen heeft gecombineerd met inspraak van de consument heeft iedere koper de woning naar eigen smaak en woonideeën kunnen afstemmen. ABB heeft dit mogelijk gemaakt door voor de diverse standaardwoningtypes; bestaand uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en semibungalows, meer dan 40 ruwbouwkeuzemogelijkheden aan te bieden. Daarna konden de kopers ook de binnenkant van de woning volledig op maat maken middels de afbouwopties.

Vervolgfases
Landgoed Duin en Bosch ontwikkelt zich de komende jaren van een zorglocatie naar een gemengd woon- en zorggebied. De zes verschillende woonfases, verspreid over het schitterende groene landgoed, zijn zeer populair. Binnen afzienbare tijd waren alle bouwnummers verkocht. De bouw van de laatste fasen; fase 4, 5 en 6 staat gepland voor het einde van dit jaar. Naar verwachting worden de laatste woningen eind 2017 opgeleverd.

Iedere fase kenmerkt zich door een intiem karakter en een parkachtige, ruime setting. Afgebakend door een groene bosrand. Dat is gezellig, kleinschalig wonen op een fantastische locatie. De delen kennen allemaal een uiteenlopend aanbod aan woningtypes, waaronder rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kapwoningen, semibungalows en vrije kavels.

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.nieuwkoningsduin.nl of kan opgevraagd worden bij de verkopend makelaar Hopman ERA Makelaars via 0251 – 65 77 00 en bij de ontwikkelende en bouwende partij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.

Afbeelding Laatste woning fase 3 in Bakkum opgeleverd

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven