Laatste sleutel aan bewoners Het Raadhof

20 maart 2018
Afbeelding Laatste sleutel aan bewoners Het Raadhof

Datum: 16 maart 2018

 

Wethouder Van Etten overhandigt laatste sleutel aan bewoners Het Raadhof in ‘s-Gravendeel

Na iets meer dan zes maanden na de start van de heiwerkzaamheden zijn alle 20 woningen van Het Raadhof in ’s-Gravendeel opgeleverd. ABB Bouwgroep uit Sliedrecht is ontwikkelaar en bouwer van dit project. Om dit heuglijke moment te vieren, overhandigden wethouder Henk van Etten van gemeente Binnenmaas en Erik den Breejen, directeur van ABB Bouwgroep op symbolische wijze de laatste sleutel aan de familie Fiere.

Nu de kopers de sleutel hebben ontvangen maken de werknemers van ABB plaats voor vrienden en familie. ‘Het is snel gegaan’, zo vertelt Erik den Breejen. ‘Net voor de zomervakantie zijn we gestart met de bouw. Nu kunnen alle kopers aan slag de met het inrichten van hun woning.’

Wethouder Henk van Etten feliciteert de nieuwe bewoners: ‘De plek waar eerst het oude gemeentehuis stond heeft een prachtige nieuwe bestemming gekregen. Wij zijn dan ook erg trots op het resultaat. Bij deze wil ik, namens gemeente Binnenmaas, de bewoners van harte feliciteren en veel woongeluk toewensen in dit mooie stukje ’s-Gravendeel.’ 

 

Plan Het Raadhof

De nieuwbouwwoningen zijn gebouwd op de locatie van het voormalige gemeentehuis. Het ontwerp van RoosRos Architecten past perfect in deze omgeving, omdat het de karakteristieke elementen van ‘s-Gravendeel met de voordelen van nieuwbouw combineert. Er was veel interesse voor de woningen. Dit kwam mede doordat omwonenden en andere geïnteresseerden mee konden praten over het ontwerp tijdens een paar meedenksessies- en informatieavonden. De woningen sluiten hierdoor goed aan bij de aangrenzende woonwijk.

ABB ontwikkelt en bouwt in haar nieuwbouwwijken niet alleen woningen, maar besteedt ook veel aandacht aan een fijne leefomgeving. Met veel groen, waar gewoond, gewerkt en gespeeld kan worden. Zo is in Het Raadhof bijvoorbeeld ook rekening gehouden met vleermuizen, door vleermuiskasten in de gevels van de nieuwe woningen te integreren.

Afbeelding Laatste sleutel aan bewoners Het Raadhof

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop