Laatste fase Dijckerwaal in verkoop!

6 juni 2017
Afbeelding Laatste fase Dijckerwaal in verkoop!

Datum: 06-06-2017

Laatste fase populair nieuwbouwproject Dijckerwaal te ’s-Gravenzande in verkoop!
Na de succesvolle verkoop van fase 1 t/m 3 volgt op 21 juni a.s. de verkoop van Dijckerwaal, fase 4

Na een succesvolle verkoop en bouw van fase 1 tot en met 3 van nieuwbouwproject Dijckerwaal, gaat nu de laatste fase in de verkoop. De start verkoop, van de 9 twee-onder-een-kapwoningen die fase 4 telt, vindt plaats op woensdagavond 21 juni a.s. tussen 19.00 en 20.30 uur in Zalencentrum ‘De Brug’, Kon. Julianaweg 61 te ’s-Gravenzande. Fase 4 is de laatste fase van het geliefde nieuwbouwproject Dijckerwaal. De woningen van fase 1 en 2 waren allemaal binnen afzienbare tijd verkocht en zijn inmiddels opgeleverd. De bouw van fase 3 start 14 juni a.s.

Wonen op unieke locatie
De verkoop van de eerste drie fases is zeer voorspoedig verlopen. De belangstelling was groot en dat is eenvoudig te verklaren: de ligging is uniek en ademt natuur, vrijheid, rust en ruimte. Dijckerwaal is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek te noemen. De groene en waterrijke omgeving biedt talloze recreatiemogelijkheden zoals fietsen, varen, hardlopen, wandelen of lekker uitwaaien op het strand van ’s-Gravenzande.

Woonwensen centraal
Het unieke aan fase 4 is dat geïnteresseerden alvast op de locatie kunnen kijken hoe de woningen eruit zien. De eerste fases zijn immers reeds bewoond. Veel kopers zullen beamen dat het heerlijk wonen is in Dijckerwaal! Kopers kunnen de woning geheel naar eigen wens aanpassen. Er is een grote keus aan opties waardoor optimaal aan woonwensen tegemoet wordt gekomen; zo kan er worden gekozen voor meerdere op- en aanbouwen en uit een veelheid aan plattegronden en accessoires. Daarnaast worden de woningen voorzien van een prachtige, zelf uit te kiezen, Villeroy & Boch badkamer en toilet. Voor elke leefstijl wat wils!

Start verkoop
Woensdagavond 21 juni start de verkoop en vanaf dat moment kunt u de verkoopdocumentatie in ontvangst nemen. Voor de inschrijfprocedure verwijzen wij u naar de website www.dijckerwaal.nl. Daar kunt u het gegevensformulier downloaden zodat u tijdens de start verkoop de verkoopdocumentatie in ontvangst kunt nemen.

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.dijckerwaal.nl of kan opgevraagd worden bij Borgdorff Makelaars B.V. via 0174-225055, Helm en Heus Makelaars via 0174-419000 en bij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.

Afbeelding Laatste fase Dijckerwaal in verkoop!

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop