Laatste fase Ackerswoude opgeleverd!

26 januari 2023
Afbeelding Laatste fase Ackerswoude opgeleverd!

Met de oplevering van de laatste fase, is de afronding van project Ackerswoude een feit!

De bewoners van Landrijk 18 proostten, met wethouder Van Kuppeveld, op de oplevering van de laatste woningen. In de prachtige woonwijk Ackerswoude zijn in totaal 892 woningen gerealiseerd.

De laatste woningen van nieuwbouwproject Landrijk 18 te Pijnacker worden binnenkort opgeleverd. Zaterdag 21 januari proostten de kopers van Landrijk 18 samen met wethouder van Kuppeveld en Jan Dekker (directeur ABB Ontwikkeling) op een mooi, nieuw jaar en de oplevering van de laatste woningen in het nieuwbouwproject Landrijk 18.

Ackerswoude is de nieuwbouwwijk in Pijnacker waar de laatste ruim 8 jaar bijzondere woningen zijn gerealiseerd. ABB ontwikkelde en realiseerde 892 woningen in twee verschillende woonstijlen (Brink en Landrijk). De woningen in Brink, die het dichtst bij het centrum liggen, hebben een dorpse uitstraling gekregen. In het gezamenlijke binnenterrein hebben deze woningen een eigen parkeergelegenheid. De woningen in Landrijk hebben een meer groene, rustige setting en zijn gelegen aan een erf en zijn ontwikkeld in de landelijke chaletstijl en de cottagestijl.

In november 2014 is gestart met de bouw van het eerste nieuwbouwproject Brink 1. Nu een ruime 8 jaar later zijn er in totaal 892 energiezuinige woningen gerealiseerd in Ackerswoude. Jan Dekker (directeur ABB Ontwikkeling): “Ackerswoude is een gezellige nieuwbouwwijk geworden waar mensen met veel plezier wonen en thuiskomen in een nieuwe, landelijke omgeving”.

Afbeelding Laatste fase Ackerswoude opgeleverd!

Meer nieuws

Nieuws
28 maart 2024
28 maart 2024

Feestelijke start bouw De Houve

Nieuws
21 maart 2024
21 maart 2024

ABB tekent voor Oranjetuin Dordrecht

Nieuws
4 maart 2024
4 maart 2024

Ook Stella Nova 3 zeer gewild