Feestelijke afsluiting van 2023

21 december 2023
Afbeelding Feestelijke afsluiting van 2023

Ons 60-jarig jubileum, de opening van ons nieuwe, getransformeerde pand én een nieuwe website; reden genoeg voor een feestje! Dat feest hebben we afgelopen zaterdag gevierd met alle ABB’ers en hun gezinnen. We kijken terug op een zeer geslaagde avond!

Afgelopen januari betrokken we de 3e en 4e verdieping van ons nieuwe pand op het Stationspark in Sliedrecht. Onze kantoorruimten waren toen helemaal klaar. De afgelopen weken is er door ons eigen bouwteam hard gewerkt aan de begane grond en ook daar mag het resultaat er zijn! Om dit te vieren (en te showen) én om stil te staan bij ons 60-jarig bestaan, hadden we afgelopen weekend een geheel verzorgd winterfestijn.

 

60 jaar Bouwkracht
Onder het genot van een mok glühwein of warme choco blikten we terug op de afgelopen tien jaar. Een decennium waarin we opnieuw prachtige en innovatieve projecten hebben ontwikkeld en gerealiseerd, waarin we uitdagingen met beide handen aangingen en hard hebben gebouwd aan het ABB van vandaag. Deze projecten hebben we gebundeld in een mooi jubileummagazine, waarvan Gert-Jan Brandwijk (DGA ABB) het eerste, extra grote, exemplaar in ontvangst heeft genomen.

 

ABB van vandaag

Tegelijk met de transformatie van ons kantoorpand, heeft onze website ook een metamorfose ondergaan. Het resultaat is een website die beter aansluit bij het ABB van nu: Stijlvol, strak, overzichtelijk en duidelijk. Bezoekers krijgen nu een nog beter beeld van onze expertises, projecten en het aanbod.

 

Op naar ons volgende jubileum

Door onze solide basis en de expertise en toewijding van ons team kijken we vol vertrouwen uit naar de toekomst. De nieuwe website, het magazine en het feest zijn niet alleen ter viering van onze prestaties, maar ook een erkenning van de mensen die deze reis mogelijk hebben gemaakt: onze gewaardeerde relaties, toegewijde medewerkers, partners en stakeholders.

Afbeelding Feestelijke afsluiting van 2023

Filmpje ABB Winterfeest

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven