Informatieavonden Ackerswoude

1 april 2015
Afbeelding Informatieavonden Ackerswoude

Datum: 01-04-2015

In Het Witte Huis te Pijnacker bezochten belangstellenden de informatie/meedenkavond van nieuwbouwproject Landrijk 1 in het nieuwe woongebied Ackerswoude te Pijnacker. Ontwikkelaar en bouwer ABB Bouwgroep en architectenbureau Zeinstra Veerbeek Architecten gaven uitleg over de nieuw te bouwen woningen en daarnaast was er voor geïnteresseerden ruimte om woonwensen aan te geven. De eerste fase gaat op 24 en 25 april in verkoop. In Ackerswoude start medio mei ook de bouw van project De Brink 2. Kopers werden donderdag 26 maart geïnformeerd over het traject dat hen te wachten staat.

Woonwensen worden werkelijkheid in Landrijk

Op dinsdag 24 maart konden geïnteresseerden meedenken en hun woonwensen aangeven over het nieuw te bouwen project Landrijk 1. Na het informatieve gedeelte van ABB Bouwgroep en Zeinstra Veerbeek Architecten werd er door geïnteresseerden zelf actief meegedacht over de gepresenteerde plannen. Er werd kritisch gekeken naar de verkaveling, plattegronden, duurzaamheid, etc. Alle opmerkingen worden de komende periode zorgvuldig bestudeerd om het plan haar definitieve vorm te geven. Vervolgens start op 24 en 25 april, tijdens de woonbeurs BuitengeWOON Pijnacker-Nootdorp, de verkoop van de eerste (deel)fase.

Het plan kent statige herenhuizen met breedtes varend van 6.00 tot 6.60 m. Praktische semibungalows. Riante twee-onder-een-kapwoningen. En tot slot luxe vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn gelegen rondom een eigen erf.

Alle woningen verkocht in Brink 2

Op donderdag 26 maart vond de informatieavond voor de kopers van het project Brink 2 plaats. Medio mei start de bouw van deze40 woningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht, het was dan ook goed druk tijdens de informatieavond waar alle kopers aanwezig waren. Op de avond werden kopers geïnformeerd over de architectuur, de komende transporten bij de notaris en ook werden de straatnamen bekendgemaakt. Na de presentatie konden de kopers onder het genot van een drankje kennismaken met hun nieuwe buren.

Heerlijk wonen in Ackerswoude

Toekomstige bewoners van Ackerswoude komen te wonen in een zeer inspirerende omgeving. Pijnacker is een aantrekkelijke woonplaats, met een prachtig natuurgebied. Alle woningen in Ackerswoude zijn verweven met veel groen en gelegen nabij vele voorzieningen. Een prachtige natuur, talloze recreatiemogelijkheden en een karakteristieke architectuur; bijzondere elementen die samenkomen.

Meer weten?

Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.landrijk-pijnacker.nl of kan opgevraagd worden bij Ruseler Makelaars te Pijnacker via 015 – 369 81 24 of WVK Makelaars te Nootdorp via 015 – 310 99 48.

Afbeelding Informatieavonden Ackerswoude

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop