Haags Buiten verwelkomt eerste kopers

17 januari 2019
Afbeelding Haags Buiten verwelkomt eerste kopers

Datum:  17 januari 2019

HAAGS BUITEN VERWELKOMT EERSTE KOPERS

Op 27 november jl. gingen de eerste 44 woningen van Haags Buiten in verkoop. In totaal bestaat het nieuwbouwproject in Den Haag uit circa 150 koopwoningen. Al snel na de start verkoop stond de agenda van het verkoopteam vol met afspraken met geïnteresseerden. In de kerstvakantie zijn de eerste overeenkomsten getekend en ook de komende periode staat vol met tekenafspraken. De ontwikkeling en realisatie is in handen van ABB Bouwgroep. De betrokken makelaars zijn Borgdorff Makelaars en Schieland Borsboom Makelaars.

De belangstelling op de start verkoop was groot. Evenals het aantal inschrijvingen voor de woningen. De huidige kopers laten veelal weten te hebben gekozen voor dit prachtige project vanwege de uitstraling van de wijk en de centrale ligging. Ook de woningen zelf zijn in trek, de tuinen zijn ruim en de pré’s van nieuwbouw en de duurzaamheid wordt erg gewaardeerd. Daarnaast wordt het als groot voordeel gezien dat de woning nog gepersonaliseerd kan worden door een tal aan ruwbouwopties. Hierdoor wordt elke woning uniek.

Plan Haags Buiten
Het project Haags Buiten is gelegen in Wateringse Veld. Haags Buiten is het beste van vele werelden. Natuur en stedelijk wonen spelen een hoofdrol. De wijk vormt zich door groene structuren. Bijna alle woningen grenzen aan een parkachtige zone, waar kinderen onbezorgd kunnen buitenspelen.

Haags Buiten bestaat in totaal uit circa 150 koopwoningen, die in diverse fasen in verkoop gaan. Geïnteresseerden kunnen kiezen voor een half vrijstaande woning, een twee-onder-een-kapwoning, een rijwoning of een woon-/werkwoning. De woningen zijn allen gasloos en een aantal zijn energieneutraal.

Naar verwachting start de verkoop van fase 2 medio 2019.

Website Haags Buiten

Afbeelding Haags Buiten verwelkomt eerste kopers

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop