Grote opkomst start verkoop De Ankerplaats

18 september 2018
Afbeelding Grote opkomst start verkoop De Ankerplaats

Datum: 18 september 2018

GROTE OPKOMST START VERKOOP DE ANKERPLAATS

ABB Bouwgroep organiseerde op 12 september jl. de start verkoop van nieuwbouwproject Ankerplaats in de kern van Zwartewaal. Veel geïnteresseerden hebben een verkoopbrochure opgehaald. Tot 24 september aanstaande kan er worden ingeschreven op de woningen.

Start verkoop
Op 12 september is het startsein van de verkoop gegeven in buurtcentrum De Gaffelaar. Aan de ruim honderd geïnteresseerden werd een brochure met prijslijst uitgereikt. Men reageerde positief op de locatie van het nieuwbouwproject en de verscheidenheid aan woningtypen. ABB Bouwgroep en Van Ravens Makelaardij waren aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Het plan
In het gedifferentieerde plan is plaats voor twee-onder-een-kapwoningen met een grote aangebouwde berging plus eigen parkeerplaats, drielaagse rijwoningen en tweelaagse rijwoningen. Deze laatste variant is een unieke woning met een bad- en slaapkamer op de begane grond. De woningen hebben standaard een ruime tuin, grote vertrekken en kennen bovendien veel mogelijkheden om de woningen naar eigen behoefte af te stemmen. Denk aan een achteruitbouw, erker of dubbele openslaande deuren. Zwartewaal is een aantrekkelijke woonplaats met goede voorzieningen en een groene omgeving. Bovendien ligt de vestingstad Brielle op slechts een paar minuten rijden.

Website De Ankerplaats

Afbeelding Grote opkomst start verkoop De Ankerplaats

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop