Eerste woningen Meesterlaan opgeleverd

15 oktober 2017
Afbeelding Eerste woningen Meesterlaan opgeleverd

Datum: 15 oktober 2017

 

Eerste woningen nieuwbouwproject Meesterlaan opgeleverd

Op maandag 9 oktober jl. zijn de eerste woningen van nieuwbouwproject Meesterlaan te Leerdam opgeleverd. De kopers kregen de sleutel overhandigd uit handen van de uitvoerder. Nog geen zeven maanden nadat ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep is gestart met heien zijn de woningen gereed.

“De bouw is voorspoedig verlopen, waardoor we de woningen snel kunnen opleveren”; zo vertelt

Rianne van Vianen, verkoopmanager bij ABB. Kopers kunnen nu zelf starten met klussen en inrichten, zodat zij hun droomwoning kunnen realiseren. Rianne: “Wij hebben de woonwijk waar wij in de jaren tachtig ook hebben gebouwd, op eenprachtige manier kunnen afronden met nieuwe woningen. Dit is zeker iets waar wij trots op zijn”.

Plan Meesterlaan

De prachtige nieuwbouwwoningen zijn gebouwd op de voormalige locatie van de sporthal van het Heerenlanden College. In de architectuur is ervoor gekozen om deze vijftien woningen nauw aan te laten sluiten op de bestaande omgeving. Het unieke aan de woonwijk is de kleinschaligheid waarbij een ruime opzet en groene omgeving zijn gerealiseerd. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het afronden van de openbare ruimte, zoals het aanplanten van bomen en struiken. ABB ontwikkelt en bouwt in haar nieuwbouwwijken niet alleen woningen. Maar besteedt ook veel aandacht aan een fijne leefomgeving. Met veel groen, waar gewoond, gewerkt en gespeeld kan worden.

 

Uitverkocht

Naarmate de bouw vorderde en er meer te zien was, zagen wij steeds meer belangstelling voor de woningen. Inmiddels kunnen wij berichten, dat alle woningen zijn verkocht! “ Mocht één van de woningen onverhoopt nog vrijkomen, dan zullen wij de reservekandidaten benaderen”, zo vertelt Rianne. Via het invulformulier op de website kunt u zich als reserve kandidaat aanmelden.

Voor vragen en/of meer informatie kan contact worden opgenomen met ABB Bouwgroep via 0184-495495. Ook op de website www.meesterlaan.nl is meer over het project te lezen.

Afbeelding Eerste woningen Meesterlaan opgeleverd

Meer nieuws

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Op weg naar een duurzame toekomst met de ABBuzz