Eerste woningen Het Raadhof verkocht

10 februari 2017
Afbeelding Eerste woningen Het Raadhof verkocht

Datum: 10-02-2017

Nog geen drie weken na het sluiten van de inschrijvingsperiode, zijn de eerste woningen van Het Raadhof verkocht! Na een notariële loting zijn de bouwnummers toegewezen en vervolgens hebben de eerste kopers de koop-/aannemingsovereenkomsten getekend. Het project, dat gesitueerd is in het centrum van ’s-Gravendeel, bestaat uit diverse grondgebonden woningen, waaronder rij-, twee- en drie-onder-een-kapwoningen. ABB Bouwgroep is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de bouw.

Eind december is de verkoop van Het Raadhof gestart en is inmiddels zijn bijna alle woningen onder optie of al verkocht. MarQuis Makelaars spreekt dagelijks met geïnteresseerden voor dit unieke binnenstedelijke project. De woningen van Het Raadhof kenmerken zich door de dorpse architectuur, die afgestemd is op de karakteristieke woningen aan de (Korte) Smidsweg. Deze karakteristieke kenmerken zijn gecombineerd met de gemakken van een nieuwbouwwoning. De woningen van Het Raadhof zijn duurzamer dan de huidige wet- en regelgeving voorschrijft, hetgeen niet alleen comfortabel, maar ook voordelig is. Door te kiezen voor extra zonnepanelen kan de woning bovendien nóg duurzamer worden gemaakt. De woningen van Het Raadhof beschikken allemaal over een zongeoriënteerde tuin en standaard vloerverwarming op de begane grond. Kopers kunnen hun bouwnummer personaliseren met de vele aangeboden ruwbouwopties. Zo kan er worden gekozen voor een uitbouw, dakkapel of grotere badkamer.

Om plaats te maken voor de woningen van Het Raadhof, zijn afgelopen week de sloopwerkzaamheden van het oude gemeentekantoor van start gegaan. Naar verwachting kan de bouw van de woningen in het derde kwartaal van 2017 starten.

Interesse?
Heeft u interesse in dit unieke project? Neem dan snel contact op met MarQuis Makelaars via 078-673 7244 of marquis@marquis.nl. Op www.hetraadhof.nl vind u ook nog aanvullende informatie en kunt u de brochure downloaden. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief, op deze manier blijven zij automatisch op de hoogte van het laatste nieuws over het project.

Afbeelding Eerste woningen Het Raadhof verkocht

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven