Eerste woningen De Hil te Kaatsheuvel verkocht

20 december 2016
Afbeelding Eerste woningen De Hil te Kaatsheuvel verkocht

Datum: 20-12-2016

De eerste koop-/aannemingsovereenkomsten van nieuwbouwproject De Hil te Kaatsheuvel zijn getekend op vrijdag 16 december jongsleden. Bij Timmermans Makelaardij tekenden de gelukkige kopers de koopakte voor hun nieuwe woning. Het gehele project wordt ontwikkeld en gerealiseerd door ABB Bouwgroep uit Sliedrecht en bestaat uit twee semibungalows, zes riante rijwoningen en zes luxe twee-onder-één-kapwoningen.

Op woensdagavond 19 oktober jongstleden is de verkoop gestart. Vanaf dat moment is verkopend makelaar Timmermans druk in de weer geweest met het voeren van oriënterende gesprekken. Tot op heden ontvangt de makelaar veel gespreksaanvragen.

De huidige kopers hebben gekozen voor dit prachtige project vanwege de uitstraling van de wijk, de diversiteit aan doelgroepen en de voorzieningen in de nabije omgeving. Maar ook de woningen zelf zijn erg in trek. De Hil beschikt over prachtige ruime woningen met riante tuinen met een ideale zonligging. Een groot voordeel aan de woningen is bovendien dat kopers de woningen kunnen personaliseren door tal van ruwbouwopties, waardoor het naar ieders wens kan worden aangepast.

Het project ligt in een zeer populaire wijk, aan de Oosterwijklaan. Een bestaande wijk, waaraan het nieuwbouwplan passend wordt toegevoegd. Een gewilde plek om te wonen vanwege de centrale ligging, nabijheid van voorzieningen en de gegoede buurt met fijne bewoners.

Nog enkele woningen beschikbaar
Heeft u interesse? Neem dan contact op met Timmermans Makelaardij via 0416-332661 of info@timmermansmakelaardij.nl. Op www.dehil-kaatsheuvel.nl vind u ook nog aanvullende informatie en kunt u de brochure downloaden. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief, op deze manier blijven zij automatisch op de hoogte van het laatste nieuws over het project.

Afbeelding Eerste woningen De Hil te Kaatsheuvel verkocht

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop